2-årig HF

HF Esport & Games

Læs en klassisk 2-årig HF og bliv en del af Københavns bedste gaming-fællesskab imens! Hos os er fællesskab, målrettet træning og inspirerende undervisning i højsædet.

Som supplement til de almene faglige mål vil din daglige undervisning være inspireret af esport og gaming. Du lærer eksempelvis at skrive spilanmeldelser og artikler, analysere computerspil, lave budgetter for en organisation og planlægge events.

HF Esport & Games kan både læses som 2-årig HF og som HF-enkeltfags-fagpakke. Læs mere om HF Esport & Games som enkelfags-fagpakke her

HF esportbillede

HF Esport & Games er til dig, der:

  • gerne vil have en HF-uddannelse
  • gerne vil gå i klasse sammen med andre, der elsker computerspil
  • gerne vil være en del af et stærkt fællesskab
  • gerne vil dyrke din passion for esport.
  • drømmer om en uddannelse og karriere inden for IT og computerspil.
  • vil have indsigt i esport-verdenen. 

Obligatoriske fag på 2-årig HF

Fagpakkefag på 2. år

På 2. år af, vil fokus ligge på interesse for film, kommunikation, computersspil og spiludvikling. Derudover vil du få træning i Esport. Du skal også på en studietur, hvor du kan forvente en egenbetaling.

Hvis du vil læse en videregående uddannelse, som kræver flere høj-niveau-fag, end en 2-årig HF normalt tilbyder, kan du vælge den udvidede fagpakke på 2. år eller supplere med et halvt år ekstra på SOF.

Fed træning i egne esport-lokaler!

Fra august 2020 har KBH SYDs esport-hold kunne træne i eget lokale på Hvidovre-afdelingen. Dette giver optimale rammer og fleksibilitet for træningen. Derudover giver lokalet mulighed for også at kunne bruges som undervisningslokale - uanset om vi underviser i esportsverdenen eller i et af uddannelsens mere almene fag.

Det er også her, du møder vores kompetente coaches, der har stor erfaring inden for de mest kendte spil og et særligt indblik i esport-miljøet. Samtidig vil trænerne forberede dig på at deltage i turneringer.

Der er to eksterne trænere tilknyttet esport-klassen. De står for henholdsvis CS:go og League of Legends.

Deltag i esport-events og turneringer

Hos KBH SYD lægger vi stor vægt på at åbne din verden og vise dig mulighederne inden for esport. Derfor inviterer skolen det første år på udflugter til store esport-events, som fx Dreamhack. En oplevelse der skal give dig erfaring, så du og dine medkursister selv kan planlægge og afholde jeres egen turnering. 

På andet år på HF Esport & Games tilrettelægger vi studieturen i dialog med dig og dine medkursister. Her er formålet at komme afsted til store esport eller gaming events. Derudover vil du i løbet af de to år komme på besøg på uddannelsessteder, der tilbyder videreuddannelse inden for blandt andet computerspiludvikling.

Du vil desuden få inspiration til hvilket job/uddannelse, du skal søge hen imod.

Esporterne til DM i League of Legends

I 2018 kvalificerede en af HF esports League of Legends hold "De flyvende kromosoner" sig til DM i LoL. Skolen fulgte deres vej til DM. Se med her i:

Hvor kan jeg læse HF Esport & Games

Du kan læse HF Esport & Games på HF & VUC København Syds Hvidovre-afdelinger.

  • Hvidovre-afdelingen: Åmarkvej 1 (lige ved Åmarken S-togsstration)

Tilmelding

Tilmelding til HF Esport & Games som 2-årig HF foregår via optagelse.dk

Tilmelding til HF Esport & Games som HF enkeltfagspakke foregår via vejledningen. Læs here her

Hvis du har spørgsmål til tilmelding er du velkommen til at kontakte skolens vejledning

Vil du vide mere

Hvis du har flere spørgsmål til HF Esport & Games kan du skrive til esport-projekleder Andreas Michael Mogensen på AMO@kbhsyd.dk

Om HF Esport & Games

Elev fortæller om HF Esport & Games