elev der lytter
VEU + VUC

KBH SYD Erhverv

Virksomhedskurser, kurser for ledige, 6-ugers selvvalgt og efteruddannelse af medarbejdere. Du kan blive undervist ude af huset, fx hos virksomheder, institutioner eller fagforeninger. Eller vi kan undervise dig her på VUC.

Tilmeld dine medarbejdere efteruddannelse, og få:

  • et uddannelsesforløb, som er tilpasset din virksomhed og dine medarbejderes behov.
  • undervisning på mange forskellige niveauer – fra basis (fx grundlæggende dansk, matematik, IT-kundskaber) til gymnasialt niveau (A og B-niveau i fx spansk, engelsk, fransk eller psykologi).
  • undervisning, der kan tilpasses din arbejdsplads. Den kan foregå i arbejdstiden på VUC, på din arbejdsplads eller efter fyraften.
  • undervisningen, der både kan foregå i en klasse eller som e-learning foran computeren derhjemme.

Hvem tage kontakt?

Alle har mulighed for at kontakte os med henblik på et skræddersyet forløb. Det gælder både til virksomheder og medarbejdere. Derudover er der også muligt at få lavet et forløb til grupper af privatpersoner med fælles interesse. Vi kan også lave forløb til fagforeninger og jobcentre.

Hvordan foregår efteruddannelse af medarbejdere i praksis?

Undervisningsforløbet planlægges, så det passer bedst muligt til den enkelte medarbejdergruppe/virksomhed.

Det betyder, at vi fra skolens side rykker ud og screener medarbejderne, indplacerer hver enkelt på det rette niveau, sætter hold sammen og præsenterer virksomheden for et forslag til et forløb. Typisk vil undervisningen foregå på virksomheden i et passende lokale og på et tidspunkt, som passer ind i medarbejdernes vagtplaner

Har du spørgsmål?

Kontakt Erhvervskonsulenten

lærer
Hanne Olsen
Erhvervskonsulent