Karakterer, beviser og faglig dokumentation

Information om dine karakterer, beviser og faglig dokumentation

Se din karakterer (sommer 2021)

 • Karaktererne fra sommereksamen vil blive offentliggjort fredag den 25. juni 2021. Karakterer kan ses i LudusWeb under fanebladet "kursist" og herefter fanebladet "karakterer".

Find selv dine karakterer elektronisk

Genbestil din karakterudskrift fra tidligere år (eksamensprotokol)

 • Hvis du ikke kan finde dine karakterer eller dit bevis i eksamensdatabasen, skal du udfylde: denne blanket: bestil eksamensprotokol.
  Så sender vi den til din e-boks. (Hvis vi skal hente dit karakterudskrift fra arkivet, skal du være opmærksom på at der er forlænget behandlingstid på din forespørgsel - særligt hvis du blev færdig før 2003.)

Hent dit nye eksamensbevis på skolen 

 • Hvis du er elev på skolen, skal du holde øje med Edulife. Her kommer et opslag, når karaktererne er offentliggjort i Ludus.
 • Ugen efter karaktererne er offentliggjort, kan du hente dit bevis i Hvidovre inden for Studiekontorets åbningstid (medbring ID). Bemærk, at der kan ikke afhentes beviser på Amager Strand. Hvis du henter beviser fra andre end dig selv, skal du have en underskrevet fuldmagt (docx)
 • Du kan hente eksamensbeviser på kontoret på Hvidovre-afdelingen fra 8-12.30 mandag til torsdag (ikke ikke i tilfælde af skærpede corona-restriktioner).

Beviser på FVU

 • Hvis du har læst FVU, kan du hente dit prøvebevis i Hvidovre inden for Studiekontorets åbningstid (medbring ID). Der udleveres kun beviser for beståede trinprøver.
 • Du kan desuden få et deltagerbevis for et FVU-hold, hvis du har haft et fremmøde over 85%. Hvis du ønsker dette, skal skrive til kbhsyd@kbhsyd.dk og bede om et deltagerbevis for et FVU hold. Så sender vi det til din e-boks.

Faglig dokumentation på AVU

 • Hvis din underviser har vurderet dig egnet til faglig dokumentation, kan du få udstedt dokumentation herfor.
 • Hvis du ønsker dette, skal du udfylde blanketten: faglig dokumentation for AVU.
 • Når vi har gennemgået din forespørgsel om faglig dokumentation og din lærer også har godkendt, så sender vi dokumentationen til dig i din e-boks.

Luk dit bevis på enkeltfag

Vil du være enkeltfagsstudent her til vinter?

Husk at få lukket dit bevis. Sådan gør du:

Hvis du læser HF-enkeltfag her på skolen - og har samlet enkeltfag sammen til en fuld HF, så kan du først blive student, når du har bedt om at få lukket dit bevis. 

Det gør du ved at anmode vejledningen om at lukke dit bevis. 

Udfyld blanketten "Lukning af bevis" her.

Blanketten vil kun være aktiv i det tidsrum, hvor du kan anmode om at lukke dit bevis.

Deadline i forbindelse med vintertermin: 10. januar 2022

Når du har udfyldt blanketten vil du efterfølgende blive kontaktet af vejledningen.

Skal du også søge merit?

Hvis du har fag fra andre skoler, skal du også ansøge om merit, det gør du her: Udfyld blanketten "Søg om merit" her

Læs mere om merit her

Når du lukker dit bevis, skal du aflevere tidligere udstedte enkeltfagsbeviser fra denne og andre skoler til vejledningen. Disse skal afleveres og veksles til det fulde bevis.