Karakterer, beviser og faglig dokumentation

Information om dine karakterer, beviser og faglig dokumentation

Karakterer og beviser

  • Hvis du er elev på skolen, skal du holde øje med Edulife. Her kommer et opslag, når karaktererne er offentliggjort i Ludus.
  • Ugen efter karaktererne er offentliggjort, kan du hente dit bevis i Hvidovre inden for Studiekontorets åbningstid (medbring ID). Bemærk, at der kan ikke afhentes beviser på Amager.
  • Beviser udstedes kun én gang. Hvis du har mistet dit bevis, kan du få elektronisk adgang til dine karakterer via Eksamensdatabasen: www.xdb.stil.dk
  • Du kan også få elektronisk adgang til dine karakterer via Min kompetencemappe: www.minkompetencemappe.dk.  Her kan du lave en elektronisk mappe med dine karakterer, og sende et link (til mappen) til f.eks. en kommende arbejdsgiver.
  • Hvis du ikke kan finde dine karakterer eller dit bevis i eksamensdatabasen, skal du skrive til kbhsyd@kbhsyd.dk og bede om en protokol. Så sender vi den til din e-boks.

Beviser på FVU

  • Hvis du har læst FVU, kan du hente dit prøvebevis i Hvidovre inden for Studiekontorets åbningstid (medbring ID). Der udleveres kun beviser for beståede trinprøver.
  • Du kan desuden få et deltagerbevis for et FVU-hold, hvis du har haft et fremmøde over 85%. Hvis du ønsker dette, skal skrive til kbhsyd@kbhsyd.dk og bede om et deltagerbevis for et FVU hold. Så sender vi det til din e-boks.

Faglig dokumentation på AVU

  • Hvis din underviser har vurderet dig egnet til faglig dokumentation, kan du få udstedt dokumentation herfor. Hvis du ønsker dette, skal du skrive til kbhsyd@kbhsyd.dk og bede om faglig dokumentation for et AVU-hold. Så sender vi det til din e-boks.

Luk dit bevis på enkeltfag

Vil du være enkeltfagsstudent her til sommer? Husk at få lukket dit bevis. Sådan gør du:

Hvis du læser HF-enkeltfag her på skolen - og har samlet enkeltfag sammen til en fuld HF, så kan du først blive student, når du har bedt om at få lukket dit bevis. 

Det gør du ved at anmode vejledningen om at lukke dit bevis. Udfyld og send ansøgningen her. Du vil efterfølgende blive kontaktet af vejledningen.

Når du lukker dit bevis, skal du aflevere tidligere udstedte enkeltfagsbeviser fra denne og andre skoler til vejledningen. Disse skal afleveres og veksles til det fulde bevis. 

Blanket til lukning af bevis:

https://webshop.kbhsyd.dk/formular/lukke-bevis-ansgning.html

Deadline er 19. juni