Vinter HF - start i januar

Start din HF i januar 2020

Vinter HF læses som HF enkeltfag. Det vil sige, at du læser en række HF-enkeltfag, som tilsammen udgør en fuld HF. Du behøver altså ikke vente på, at sommeren vender tilbage, før du kan komme i gang med at bygge din fremtid, for på KBH SYD kan du begynde din HF i januar og blive student i januar to år efter!

Vinter HF - kun to år til huen!

Timetal på Vinter HF

Du får ca. 30 lektioner om ugen på skolen fordelt på 6-7 lektioner om dagen. Det meste af dit skolearbejde ligger i skoletiden. 

Dansk A og Historie B det første halvår

Fokus på to fag i starten

Det første halvår har du kun dansk A (21 timer om ugen) og historie B (12 timer om ugen). Det bliver en intens opstart, der har den fordel, at du kan fokusere al din energi på kun disse to fag. Det betyder også, at du får et stærkt fagligt og socialt sammenhold i klassen, og derved en rigtig god skolestart. Samtidig vil fagene været frisk i hukommelsen, når du skal til eksamen om sommeren. 

Fagene på Vinter HF

Du læser de samme fag på Vinter HF, som du har på en almindelig HF. Det er dansk A og historie B, biologi C, samfundsfag C, matematik C, engelsk B, religion C, kemi C, geografi C samt valgfag.

På Amager og i Hvidovre

Vinter HF på Hvidovre- og Amager-afdelingen

Du kan læse Vinter-HF på både Amager- og Hvidovre-afdelingen. Når du tilmelder dig, skal du blot fortælle hvilken afdeling, du foretrækker at gå på.

Økonomi

Vinter HF er bygget op efter enkeltfagsreglerne, og der vil derfor være et depositum, som du får tilbagebetalt, når du har færdiggjort uddannelsen. 

Vinter HF er SU-berettiget.

Tilmelding

Du tilmelder dig Vinter HF gennem vejledningen. Book et møde med en studievejleder og blev tilmeldt. Husk at tage dine gamle eksamenspapirer med.

HF-enkeltfag