Vinter HF - start i januar

Zainab havde taget sin bror med som moralsk opbakning.. 'Jeg har eksamensangst, så jeg var meget nervøs. Men lærerne var søde. Så det gik godt'. Næste...

Start din HF i januar 2018

Vinter HF  læses som HF enkeltfag. Det vil sige, at du læser en række HF-enkeltfag, som tilsammen udgør en fuld HF. Du kan starte din HF i januar og have mulighed for at blive student januar 2020. Så er du klar til at søge ind på en videregående uddannelse til februar 2020.

Timetal på Vinter HF

Du får ca. 30 lektioner om ugen på skolen fordelt på ca. 6 lektioner om dagen. Det meste af dit skolearbejde ligger i skoletiden. 

Dansk A og Historie B det første halvår

Fokus på to fag i starten

Det første halvår har du kun dansk A (20 timer om ugen) og historie B (10 timer om ugen). Det bliver en intens opstart, der har den fordel, at du kan fokusere al din energi på kun disse to fag. Det betyder også, at du får et stærkt fagligt og socialt sammenhold i klassen, og derved en rigtig god skolestart. Samtidig vil fagene været frisk i hukommelsen, når du skal til eksamen om sommeren. 

Fagene på Vinter HF

Du har de samme fag på Vinter HF, som du har på en almindelig HF. Det er dansk A og historie B, biologi C, samfundsfag B, matematik C, engelsk B, religion C, kemi C, geografi C samt valgfag.

På begge afdelinger

Vinter HF på Hvidovre- og Amager-afdelingen

Du kan læse Vinter-HF på både Amager og Hvidovre-afdelingen. Når du tilmelder dig, skal du blot fortælle hvilken afdeling, du foretrækker at gå på.

Økonomi

Vinter HF er bygget op efter enkeltfagsreglerne, og der vil derfor være et depositum, som du får tilbagebetalt, når du har færdiggjort uddannelsen. 

Vinter HF er SU-berettiget.

Tilmelding

Du tilmelder dig Vinter HF gennem vejledningen. Book et møde med en studievejleder og blev tilmeldt. Husk at tage dine gamle eksamenspapirer med.

HF-enkeltfag