HF-pakke: Sygeplejerske

- du er fire HF-fag fra sygeplejerskestudiet

Vil du være sygeplejerske?

På KBH SYD er sygeplejerskeuddannelsen kun 4 HF-fag væk. På sygeplejerske-pakken får du HF-fagene dansk A, engelsk B, biologi B og psykologi C. Med dem i rygsækken kan du nemlig søge ind på sygeplejerskeuddannelsen på kvote 2 til næste år.

Eneste krav for at starte på HF-pakken er, at du er færdig med 10. klasse og har 9 måneders erhvervserfaring.

Fagene

Vi tilbyder de 4 studierelevante HF-fag som en samlet 1-årig pakke, hvor du bl.a. går i klasse med andre, der søger i samme retning.

Fagene

  • Dansk (0 – A-niveau)
  • Engelsk (0 – B-niveau)
  • Biologi (0 – B-niveau)
  • Psykologi (0 – C-niveau)

28 lektioner om ugen

Det kommer til at gå stærkt på fagene, så du skal være motiveret, have overskud, være indstillet på at møde stabilt og være studieaktiv. Der er ca. 28 lektioners undervisning om ugen. Du skal indgå i forskellige arbejdsformer med mange forskellige mennesker, ganske som dit fremtidige arbejde vil kræve af dig. På HF-pakken, vil der indgå et tværfagligt projekt. Desuden vil fagenes indhold være ”tonet” i en studierelevant retning. 

Klassen vil få besøg af en studerende, som fortæller om studiet og besvarer spørgsmål. Vi besøger også Metropol, som er en uddannelsesinstitution for sygeplejersker. En studievejleder fra København Syd er tilknyttet dit hold, og du vil bl.a. få vejledning i at udarbejde din kvote-2-ansøgning.

Du vil med HF-pakken her få et godt fagligt og socialt fundament at bygge videre på. Hvis du ændrer uddannelsesplaner undervejs, er du med denne HF-pakken godt på vej mod en hel HF.

Pris og studiestart

Det betyder meget for kursisterne at gå sammen med andre med samme uddannelsesdrøm. De motiverer hinanden undervejs og så finder de nogle, dekan følges med på sygeplejerstudiet bagefter, fortæller Karin Rasmussen, der underviser i dansk og psykologi En hurtig genvej til sygeplejerskesuddannelsen

Kontakt vejledningen for at blive tilmeldt. Book et møde eller skriv en besked.