HF-pakke: Sygeplejerske

- du er fire HF-fag fra sygeplejerskestudiet

Vil du være sygeplejerske?

På KBH SYD er sygeplejerskeuddannelsen kun fire HF-fag væk. På sygeplejerske-pakken får du HF-fagene dansk A, engelsk B, biologi B og psykologi C. Med dem i rygsækken kan du søge ind på sygeplejerskeuddannelsen på kvote 2 til næste år.

Du kan starte på HF-pakken, hvis du er færdig med 10. klasse og har 9 måneders erhvervserfaring. Du skal også have et fornuftligt niveau i dansk og engelsk. Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, kan du kontakte skolens vejledning

Fagene på sygeplejerskepakken

Vi tilbyder de fire studierelevante HF-fag som en samlet 1-årig pakke, hvor du bl.a. går i klasse med andre, der søger i samme retning.

Fagene

  • Dansk (0 – A-niveau)
  • Engelsk (0 – B-niveau)
  • Biologi (0 – B-niveau)
  • Psykologi (0 – C-niveau)

28 lektioner om ugen

Det kommer til at gå stærkt på fagene, så du skal være motiveret, have overskud, være indstillet på at møde stabilt og være studieaktiv. Der er ca. 28 lektioners undervisning om ugen. Du skal indgå i forskellige arbejdsformer med mange forskellige mennesker, ganske som dit fremtidige arbejde vil kræve af dig. På HF-pakken, vil der indgå et tværfagligt projekt. Desuden vil fagenes indhold være ”tonet” i en studierelevant retning. 

Klassen vil få besøg af en studerende, som fortæller om studiet og besvarer spørgsmål. Vi besøger også Metropol, som er en uddannelsesinstitution for sygeplejersker. En studievejleder fra København Syd er tilknyttet dit hold, og du vil bl.a. få vejledning i at udarbejde din kvote-2-ansøgning.

Du vil med HF-pakken her få et godt fagligt og socialt fundament at bygge videre på. Hvis du ændrer uddannelsesplaner undervejs, er du med denne HF-pakken godt på vej mod en hel HF.

Pris og studiestart

Det betyder meget for kursisterne at gå sammen med andre med samme uddannelsesdrøm. De motiverer hinanden undervejs og så finder de nogle, de kan følges med på sygeplejerstudiet bagefter, fortæller Karin Rasmussen, der underviser i dansk og psykologi En hurtig genvej til sygeplejerskesuddannelsen

Kontakt vejledningen for at blive tilmeldt. Book et møde eller skriv en besked.