HF-pakke: Socialrådgiver

- du er fire HF-fag fra socialrådgiver-studiet

Få adgang til socialrådgiver-studiet med fire HF-fag

Er du interesseret i mennesker, deres sociale forhold og rettigheder i samfundet? Med Socialrådgiver-forkurset kan du med fire HF-fag søge ind på socialrådgiveruddannelsen på kvote 2. 

Du kan starte på HF-pakken, hvis du er færdig med 10. klasse og har 9 måneders erhvervserfaring. Du skal også have et fornuftligt niveau i dansk og engelsk. Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, kan du kontakte skolens vejledning

HF-pakken varer et år. Hvis du ændrer uddannelsesplaner undervejs, er du med denne pakke godt på vej mod en hel HF.

De fire fag

  • Dansk (0 - A-niveau)
  • Engelsk (0 - B-niveau)
  • Samfundsfag (0 - B-niveau)
  • Psykologi (C-niveau)

28 lektioner om ugen

Det kommer til at gå stærkt på fagene, så du skal være motiveret, have overskud, være indstillet på at møde stabilt og være studieaktiv. Der er ca. 28 lektioners undervisning om ugen. Du skal indgå i forskellige arbejdsformer med mange forskellige mennesker, ganske som dit fremtidige arbejde vil kræve af dig. På HF-pakken, vil der indgå et tværfagligt projekt. Desuden vil fagenes indhold være ”tonet” i en studierelevant retning. 

Klassen vil få besøg af en studerende, som fortæller om studiet og besvarer spørgsmål. Vi sigter mod at kunne tilbyde et besøg på en professionshøjskole for socialrådgivere, fx Metropol.

Pris og studiestart

Kontakt vejledningen for at blive tilmeldt. Book et møde eller skriv en besked.

Eleverne på socialerådgiver-pakken er "i fængsel" sammen med deres studiekammerater på politipakken. De er på besøg i Hoserød Fængsel

Johannes har læst på KBH SYD. I dag arbejder Johannes selv med at hjælpe mennesker med at nå deres mål. Han arbejder som socialrådgiver og misbrugsbehandler hos KABS city – behandlingscenter for stofbrugere.