AVU-pakkerne

Sådan kommer du fra basis-niveau / 9. eller 10. klasse til HF. Klik på billedet for at læse mere.

DSA Basis

DSA Basis (Dansk som andetsprog Basis)

  • Dansk som andetsprog basis (H), matematik basis (H), engelsk Basis (H), fagelement IT, FVU: dansk og matematik.

Kommer du lige fra sprogskolen? Så skal du melde dig til vores basispakke. Du bliver undervist i dansk, matematik og engelsk - og i grundlæggende IT. Du går i skole hver dag 5-6 timer og vil arbejde og lære meget. Undervejs går du til prøve, sådan at du lærer det danske eksamenssystem at kende.

Læs mere

BaseCamp

BaseCamp - afklaring af uddannelse

  • Dansk (H), matematik (H), engelsk (H), FVU matematik og dansk

BaseCamp er et 13-ugers afklaringsforløb på AVU på KBH SYD for unge, der ønsker afklaring på, hvilke veje de skal gå i forhold uddannelse- og karrierevalg.

MBS

MBS (Medborgerskabsklasse)

  • Dansk basis (H, G), matematik basis (H, G), engelsk basis (H, G), samfundsfag (G), fagelement (IT)

Broen til EUD

Broen til EUD (Erhvervsuddannelse)

  • Dansk / DSA (G), matematik (G), engelsk (G), samfundsfag (G)

Broen til EUD er vores tilbud til dig, der enten har været ude af skolen i flere år og trænger til at genopfriske de vigtigste fag - eller til dig, som skal have kvalifikationer til at søge ind på en erhvervsskole. Vi lægger stor vægt på, at teori og praksis hænger sammen og undervejs besøger vi fx erhvervsskoler og andre relevante steder. Dansk, matematik og engelsk suppleres af samfundsfag, og du slutter af med eksamen i alle fire fag, så du har papir på dine kvalifikationer.

Veje Videre

Veje videre (Ordblind)

  • 9. klasse for ordblinde. Dansk (G), Matematik (G), Engelsk (G), Samfundsfag (G)

Et tilbud til dig, der er ordblind og over 16 år. Du kommer på hold med ca. 18 deltagere og får: Dansk, matematik, engelsk, samfundsfag. Du får støtte og hjælpemidler som fx IT-rygsækken (pc med støtteprogrammer). Undervisningen er i et godt og trygt miljø med meget erfarne lærere.

FE-pakken

FE-pakken

  • Dansk eller DSA (FE), matematik (FE), engelsk (FE). Vælg mellem Naturvidenskab (GD), samfundsfag (GD) eller historie (GD)

FE-pakken er til dig, som har mod på at gå den boglige vej - enten mod HF eller de erhvervsuddannelser, som kræver højere adgangsniveauer. Du skal have dansk/dansk som andetsprog, matematik og engelsk og derudover vælge et fag. Har du ikke tidligere haft samfundsfag, er det nu, du får det på skemaet. 

ED-pakken

ED-pakken - Dansk D, matematik D og engelsk D

  • Dansk eller DSA (D), matematik (D), engelsk (D). Vælg mellem naturvidenskab og samfundsfag

Broen til HF

Broen til HF

  • Dansk (ED), Engelsk (ED), Matematik (elementer), Naturvidenskab (D), samfundfag (D)

Vores bro-pakke til hf er til dig, der enten trænger til at genopfriske fagene fra folkeskolen, inden du søger ind på hf, eller dig, der lige har taget andre pakker på vores skole. 

Vi forventer, at du har en seriøs indstilling til det at gå i skole, og at du er indstillet på at arbejde. Til gengæld stiller vi op med meget erfarne lærere, som vil lære dig at kende og støtte dig. Vi har rigtig gode erfaringer med denne pakke, som består af dansk, matematik, engelsk og naturfag. 

Politipakken

Politi (forkursus)

  • Dansk, matematik, engelsk, samfundsfag, psykologi, samarbejde og kommunikation, idræt. 

Forløbet henvender sig til alle, der seriøst overvejer en karriere inden for politiet. Det forbedrer dine muligheder, når du søger ind hos politiet. Læs mere her