AVU BaseCamp

- afklaringsforløb for unge

Hjælp til valg af uddannelse med BaseCamp

BaseCamp er et 13-ugers afklaringsforløb på AVU på KBH SYD for unge, der ønsker hjælp til at finde frem til, hvilke veje de skal gå i forhold uddannelse og job.

Forløbet henvender sig hovedsagligt til unge, der har udfordringer med at påbegynde uddannelse, ikke har gået i skole i lang tid eller har dårlige skoleoplevelser med i bagagen.

SU 

Forløbet berettiger til SU, og hvis kursisterne under forløbet tilmelder sig uddannelse, der starter til august, kan SU forlænges.

Varighed: 13 uger.

Efterår-speriode: Der starter nyt hold op 11. september 2017.

Sted: HF & VUC København Syd, Åmarkvej 1, 2650 Hvidovre

Skema: Kursisterne møder på skolen alle hverdage fra kl. 9 – 13, basis-niveau i fagene dansk, engelsk, matematik og samfundsfag, men undervisningen vil tage udgangspunkt i studiekompetence frem for fag. Der vil være én gennemgående lærer på holdet.

BaseCamp hjælper med at få foretaget det rigtige uddannelsesvalg og til:

  • at blive i stand til at træffe et uddannelsesvalg på reflekteret grundlag, og at de har søgt ind på den pågældende uddannelse inden forløbets afslutning.

  • at styrke og øge sine studie- og uddannelsesparathed, så man er bedst stillet til at gennemfører en kompetencegivende uddannelse.

  • at få styrket sin motivation for at påbegynde uddannelse

Kom og få lidt mere afklaring om hvad du gerne vil uddanne dig til, få mere IT-kendskab og noget erfaring med samarbejde og arbejde med temaer og projekter.

Du kan tilmelde dig året rundt

Vi har løbende tilmelding. Tilmeldingen skal ske via vejledningen.

Kontaktperson

Stine Agergaard Kristensen
Pædagogisk leder, AVU


sak@kbhsyd.dk