Tilmelding

Se her hvordan du tilmelder dig en uddannelse eller et fag på KBH SYD

Tilmeld dig

Vejledningen har åbent dele af juli, men holder sommerlukket i uge 28. og 29. Hvis vejledningen er lukket kan du altid skrive (du kan forvente svar i uge 30 og 31) - eller booke et møde i slut-juli eller august.
Skolens Servicecenter på Hvidovreafdelingen har åbent hele sommeren. 

 

HF

Tilmelding til den 2-årige HF 2018/2019 sker gennem www.optagelse.dk. Du kan tilmelde dig via optagelse.dk helt frem til den 1. august 2018.
Efter 1. august kan du tilmelde dig HF via skolens vejledning. 
Snak med skolens vejledning, hvis du er i tvivl, om du kan komme ind på den 2-årige HF. Skriv, mød op eller book et møde

Vinter HF - start januar

Du skal snakke med en studievejleder, for at blive tilmeldt. Book et møde hos en studievejleder eller mød op i vejledningen i vejledningens åbningstid. Husk at tage dine eksamenspapirer med til mødet.

HF-enkeltfag

Du skal snakke med en studievejleder, for at blive tilmeldt enkeltfag. Book et møde hos en studievejleder eller mød op vejledningen i vejledningens åbningstidHusk at tage dine eksamenspapirer med til mødet.

HF e-learning

Tilmelding sker online her

AVU, AVU-elearning, FVU, BaseCamp, Klar til HF

Book et møde med en studievejleder eller skriv en besked, hvis du ønsker at tilmelde dig AVU-e-learning, AVU, FVU eller OBU. Husk at tage dine eksamenspapirer med til mødet

OBU (ordblindeundervisning)

Kontakt ordblindevejledningen i deres træffetid, ring eller skriv

 

Hvis du vil vide mere