Ungdommens Folkemøde

KBH SYD deltager (selvfølgelig) i Ungdommens Folkemøde

Ungdommens Folkemøde (UFM) er en demokratifestival for unge, der afholdes én gang årligt. Hele afsættet for UFM er det faktum, at danske unge er nogle af dem, der ved mest om demokratiet men deltager mindst. Siden 2018 har vi som en af de eneste ungdomsuddannelser selv haft en stand på festivallen, hvor vores elever arrangerer events, som andre unge kan melde sig på. 

Det er vores overbevisning, at de erfaringer, vores elever gør sig ved at deltage og arrangere events til demokratifestivalen, betyder, at en hel ny verden af politisk aktivisme og stillingtagen åbner sig. Erfaringer og oplevelser som er svære at gøre sig i et klasselokale.

KBH SYD eleverne har eksempelvis været med til at sætte dagsordenen på DR Nyheder, diskuteret radikalisering og skrevet artikler om oplevelserne til skolebladet!

Desuden er dagene altid fyldt med godt humør, skøn stemning og en masse udfordrende og sjov læring. Det er altid skønt, at se kursisterne tage ansvar og få store succesoplevelser - og det er skønt at gense det i videoen.

 

Se video fra KBH SYD's deltagelse i UFM19!
Video fra vores deltagelse i Ungdommens Folkemøde i 2018!