Skoleavisen SOUTHSIDE

Læs skoleavisen Southside, som udkommer flere gange om året

SOUTHSIDE maj 2021

SOUTHSIDE byder denne gang på stort tema om Corna og nedlukningen, med særligt fokus på hvad nedlukningen har betydet for unge. Derudover er der digte, anmeldelser af film, serier og podcast, opskrifter og flotte billeder.

PDF-format hentes her

 

SOUTHSIDE december 2020

Bliver du nervøs til eksamen? læs de gode råd i denne december-udgave. Du kan også høre om, hvordan det er at blive politisk aktiv, hvordan det er at være ikke-ryger på skolen, hvor man gerne må ryge udenfor, du kan se flotte dyrebilleder fra ZOO og høre om elevmentorerne. Det er bare nogle af de ting, du kan finde i denne udgave af SOUTHSIDE.

Link til pdf: Skolebladet SOUTHSIDE nr. 5

 

SOUTHSIDE oktober 2020

I denne udgave af SOUTHSIDE kan du finde lækre kageopskrifter, en medrivende fotoreportage fra det corona-forladte København og flere debatelementer - lige fra et brev til statsminister Mette Frederiksen til et videoindlæg om hævnporno og sexisme. 

God fornøjelse.

SOUTHSIDE marts 2020

SOUTHSIDE byder denne gang på skøn kunst, en spændende test af din hukommelse, interessante interviews og mundvandsfremkaldende opskrifter. Og som altid kan du læse dit horoskop og en indsigtsfuld klumme til slut i bladet. 

God fornøjelse.

SOUTHSIDE oktober 2019

SOUTHSIDE byder denne gang på horoskoper, reportager fra studieturen til Barcelona, spændende portrætter og suduko! 

God fornøjelse. 

SOUTHSIDE november 2019

Gode SU-råd, spilanmeldelser fra esportdrengene og en dybdegående artikel om unges forhold til kød. Det er bare nogle af de ting, du kan finde i denne udgave af SOUTHSIDE.

God fornøjelse.

En skoleavis af studerende for studerende!

 

På KBH SYD har du mulighed for at prøve kræfter med journalistik og medier i praktisk forstand! Uanset om du elsker at skrive digte, artikler, raptekster, lave jokes, tegne portrætter, male eller noget helt syvende, kan du bidrage til skolens avis. Vi kan altid bruge indhold, og din deltagelse forpligter dig aldrig til næste udgave af avisen, men hvis du har en god oplevelse med det, er du altid velkommen til at levere mere! Skoleavisen udgives to gange per semester. 

Releasefest

 

Begge skoleafdelingen fejrede i efteråret 2019 skolebladets allerførste udgivelse med en fed releasefest! Nyd de skønne billeder fra festen her.