Elevmentorer

Kontakt en elevmentor

Få støtte undervejs på din uddannelse på KBH SYD

På KBH SYD har vi etableret et mentorkorps - og en del af det er erfarne elever, der kender skolen, uddannelseslivet og lærerne godt. Deres job består i at støtte andre, og særligt nye, elever i deres skolegang, og derfor er elevmentorerne også en stor del af opstarten på et nyt semester.

Fordelene ved også at have elevmentorer er blandt andet: 

  • Det kan nogle gange være lettere at gå til en elev end en lærer, hvis man bakser med noget svært
  • Elevmentorerne står midt i uddannelseslivet selv, og har derfor ofte nemt ved at relatere til et problem
  • Det skaber et godt og tæt sammenhold mellem eleverne

Start en privat samtale med en elevmentor: Har du brug for en at tale med? Skriv til elevmentorerne på mailadresserne herunder.

Skriv på elevmentor-chatten: Du kan også fange elevmentorerne i deres skolechat (som er åben og synlig for alle elever på skolen). Her kan du stille spørgsmål ud til alle, som du gerne vil have at elevmentorerne svarer på:

Elevmentor-chat (du skal være logget ind med din skole-googlekonto, for at stille et spørgsmål)

 

Mød elevmentorerne her!

Jeg har valgt at blive mentor, fordi jeg en god ven og god lytter. Det, at vise empati, forståelse og interesse for andre, kommer nemt til mig. Som person er jeg robust, glad og har overskuddet til alle slags problemer, små som store.
-Dima
Kontakt: ivan2375@kbhsyd.nu
Skriv til Dima
Det ligger i min natur at videregive følelsen af, at alle er lige vigtige for at kunne løfte i flok og danne et miljø at være i, der er trygt og hjertevarmt. Her kan jeg bruge min rolle som elevmentor ved at motivere og skubbe lidt “bag på” og har altid overskud, hvis der er brug for det.

- Tasia
Kontakt: tasi0034@kbhsyd.nu
Skriv til Tasia
"Jeg har valgt at blive mentor, da jeg føler, det er vigtigt at hjælpe de nye elever med at få en god start på året, samt at de føler sig trygge gennem deres skoletid på KBH SYD. Desuden synes jeg det er fedt at kunne få nogle værktøjer gennem mentoruddannelsen, som man vil få gavn af i fremtiden"

- Kateleen
Kontakt: kate2126@khbsyd.nu
Skriv til Kateleen
Jeg vil gerne være elevmentor, fordi det er vigtigt for mig, at alle har det godt. Studietiden er en vigtig tid, og alle skulle gerne se tilbage på det som en dejlig tid. Jeg elsker at være noget for andre mennesker, det giver mig så meget energi.

- Lærke
Kontakt: laer6494@kbhsyd.nu
Skriv til Lærke
Jeg kan godt lide at hjælpe folk. Du kan også bare hive fat I mig, hvis du er ny elev og har en masse spørgsmål.
- Huda
Kontakt: huda0211@kbhsyd.nu
Skriv til Huda
Jeg er her for at hjælpe, hvis du har brug for det, Så hvis der er noget, så tag fat i mig
- Casper
Kontakt: casp4544@kbhsyd.nu
Skriv til Casper
Som mentor har jeg mulighed for at kunne arbejde mere med mennesker og lære mere om, hvordan jeg giver den rette hjælp og bliver fagligt stærkere på vejen til at blive en bedre mentor og til min vej gennem socialrådgiver uddannelsen.

- Helene
Kontakt: Hm_helene@hotmail.com
Skriv til Helene
Jeg er blevet mentor, fordi jeg gerne vil støtte dem, hvis netværk ikke er så stort, og så ser jeg det som en god mulighed for selvudvikling!

- Ronni
Kontakt: ronn4449@kbhsyd.nu
Skriv til Ronni