Er du ny elev?

- kom godt i gang med skoleåret med denne tjekliste

Er du ny elev?

Du er godt på vej til en god skolestart, hvis du har styr på tjeklisten her.

✓ Skal du starte på HF? husk at vælge interesseklasse

Inden 1. april skal du give os din 1. og en 2. prioritering på hvilken interesseklasse, du vil gå i på 1. år. Udfyld formularen her. 

✓ Få søgt SU i tide

Det er dit eget ansvar at få styr på SU'en. Læs vores guide her, så får du nemt søgt.

✓ Tag din egen computer med i skole

Al vores undervisning tager udgangspunkt i digitale platforme, så derfor er det et must at du har din egen pc med. Din dag med undervisning starter i EduLife, som du skal kunne logge på og herfra går du videre til lærerens google-sites og/eller google classrooms.

✓ Få læst skolens ordensregler 

Det er en god idé, at få læst op på reglerne for studieaktivitet, fraværd og meget mere inden du starter. Du finder dem her: Studie- og ordensregler

✓ Afvent info fra studieadministrationen - og få datoen for første skoledag

Så snart du er blevet officeilt tilmeldt, vil du få et infobrev på mail, der fortæller dig, hvornår du skal møde første dag og hvor, du skal indfinde dig.

✓ Få styr på, hvor dine klasselokaler er

Find plan over både Amager-afdelingen og Hvidovre-afdelingen under: Lokaleplaner. Du finder oversigt over dit skema og fag på LudusWeb. 

✓ Få styr på, hvordan du logger på dine skoleprogrammer - og finder dine fag/hold

KBH SYD bruger bl.a. GoogleApps til undervisningen og LudusWeb til at holde styr på skemaer og fag. Du har login til det hele med dit unilogin. Guiden til skolens it-systemer, finder du her

✓ Tjek skolens års- og feriekalender

Notér de vigtigste datoer i din kalender. Så er du fx helt sikker på, at du ikke er forhindet den dag, der er eksaminer. Du finder års- og feriekalenderen her.

Slap af og husk, at det hele nok skal gå. Du er top-sej og på vej til at nå dine uddannelsesmål!

Velkommen til HF & VUC København Syd