Computer og bøger

HF & VUC København Syd er en IT-skole, som bruger Google For Education. Det vil sige, at en stor del af undervisningen i klassen foregår via Google sites og Google Classrooms. Og det betyder også, at du som kursist skal være indstillet på at arbejde digitalt.

Medbring din egen computer

Og det betyder, at du skal medbringe din egen bærbar computer til undervisningen. Du kan desværre ikke nøjes med tablet/iPad/Chromebook. Medarbejderne på skolen vil så vidt vejlede og hjælpe dig, hvis du har it-problemer her på skolen, fx med at komme på nettet, installation af programmer og printeradgang.

Systemkrav og programmer

Hvis du er PC-bruger skal du som minimum have styresystemet Windows 8 installeret på din computer.
Når du starter på skolen, vil du derudover få adgang til en del programmer, som du skal bruge i undervisningen, bl.a. hele Office-Pakken. Læs om, hvordan du downloader officepakken her nederst.

Læringsplatforme, E-bogsmaterialer og bøger

Du vil opleve af undervisningen foregår via enten Google Sites eller Google Classroom. Du vil få en introduktion til disse to læringsplatforme, når du starter på skolen. Vi har stadig helt almindelige skolebøger, som du låner af skolen, men skolen arbejder på at mere og mere af læringsmaterialet ligger digitalt, og derfor vil du i rigtig mange fag skulle bruge e-bogsmateriale.

Vi hjælper hinanden

Vi hjælper dig med at komme i gang med din digitale læring. I klasseværelset kan du bl.a. få hjælp af dine medkursister eller spørge læreren til råds, men du vil også kunne finde videovejledninger, som du kan bruge til at forstå systemerne. 

 • Hvordan henter jeg Office-pakken (word, excel mm)?

  Du kan som elev på skolen få adgang til Office-pakken.

  Du kan downloade den ved at logge på Office365: login.microsoftonline.com 

  [UNILogin-brugernavn]@kbhsyd.dk + din adgangskode

  Når du er logget ind, finder du et downloadlink til Office-pakken i højre hjørne.

  Officepakken KBH SYD

   

Sådan logger du på Google, Edulife, skolens printere og meget mere:

Klik på skole-login