Eksamensplanlægger

Eksamensplanlægger / studiesekretær

Ved HF & VUC København Syd er en fuldtidsstilling som eksamensplanlægger/studiesekretær ledig til besættelse pr. 1. maj 2017.

Arbejdet omfatter bl.a. eksamensplanlægning, terminsprøver, lokaleadministration, skemalægning, studieadministrative indberetninger, udfærdigelse af lister og opslag.

Du skal derfor kunne holde styr på mange faktorer på én gang og få dem til at gå op i en fornuftig eksamensplan for eleverne. Det kræver ordenssans og systematik, gode kommunikationsevner samt evne til at arbejde effektivt og selvstændigt. Det er en forudsætning, at man behersker programmer svarende til Office pakken, især er det en fordel at have erfaring med databaser.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Chef for HR & Service Selim Stephan Lalicic på mail: sla@kbhsyd.dk eller tlf. 4017 2077.

Din ansøgning skal sendes på mail med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til vores mailadresse: job@kbhsyd.dk

Ansøgningsfrist 16. april.

HF & VUC København Syd betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

To skoler (midt på Amager og ved Åmarken Station)

HF & VUC København Syd er en skole i udvikling. Vi består af to afdelinger, den ene på Amager, ved Tårnby Station, den anden i Hvidovre, ved Åmarken Station.

Ca. 2.500 mennesker er i gang med en uddannelse hos os. Vores tilbud spænder vidt, fra 2-årig HF, HF- enkeltfag og GSK til Almen voksenuddannelse (AVU), Forberedende voksenuddannelse (FVU) og ordblindeundervisning (OBU).

 Vi er ca. 150 ansatte, og alle er ansat i institutionen som helhed.