Vores nyeste KLAR TIL HF-elever er kommet godt i gang

15.03.2018
Klar til HF er et 12-ugers forkursus til dig, der gerne vil ind på en gymnasial uddannelse, men som mangler det sidste faglige boost for blive helt klar til skolestart.

I tirsdags havde vores nyeste klasse første skoledag. Alle 25 elever i klassen ’Klar til HF’ er kommet godt fra start med fagelementer fra samfundsfag, dansk, matematik og idræt.

Der er ingen eksaminer inde sommerferien, men alle 25 forventer at søge ind til HF til august, enten her hos os på KBH SYD eller på et andet gymnasie eller HF-skole gennem kvote2-ansøgning. Lotte, Kim, Kathrine, der er lærere i klassen sammen med Bilonda, er begejstrede for at klassen er kommet godt i gang. De glæder sig til at bruge de næste måneder med at hjælpe eleverne med studiekompetencer, faglig fordybelse og forhåbentlig masser af personlige succeser. Planen er, at alle i klassen er super klar til HF til sommer, og at de vil føle det som om, de har fået et forspring i forhold til andre der starter på HF til sommer, så starten bliver nemmere.

Velkommen til :)

Klar til HF er et 12-ugers forkursus til dig, der gerne vil ind på en gymnasial uddannelse, men som mangler det sidste faglige boost for blive helt klar til skolestart. Hvorfor starte på Klar til HF? Som navnet ligger op til, gør dette forløb dig klar til at tage en HF eller andre gymnasiale uddannelser.