Vil du være frivillig elevmentor?

19.05.2020
Kunne du tænke dig at være med til at give vores nye HF-elever en god skolestart og bidrage til at gøre vores skole endnu bedre? Så er du måske en af vores nye elevmentorer!

Kunne du tænke dig at være med til at give vores nye HF-elever en god skolestart og bidrage til at gøre vores skole endnu bedre? Så er du måske en af vores nye elevmentorer!

Hvad er en elevmentor?

Som elevmentor er du en del af skolens mentorkorps, som kommer til at bestå af to elever fra hver HF klasse. Her kan din opgave blandt andet blive:

  • At tage imod vores nye HF-elever og deltage i sociale aktiviteter i forbindelse med opstartsforløbet
  • At støtte dem gennem deres første år på skolen
    At skabe tryghed og smitte andre med dit gåpåmod
  • At svare på små og store spørgsmål om livet på skolen
  • At være en rollemodel (på din egen måde)
  • At hjælpe dem der falder i et hul og har behov for en opmuntrende snak

Hvem er du?

Du er social og optaget af hvordan dine medstuderenes har det. Vi forestiller os også, at du er opsøgende af natur og ofte er den som venner og klassekammerater søger til for råd og vejledning. Der er ikke noget manuskript for at være elevmentor. Du skal selv finde din rolle - opsøge den - og gøre en forskel der hvor der er behov for dig.  

Hvad kan vi tilbyde?

Som frivillig elevmentor vil du være en central person i et spændende nyt tiltag på skolen, hvor du vil blive en del af et stærkt netværk. Du vil helt sikkert få nye venner og udvikle dig fagligt og personligt. Du vil få en stor indsigt i skolens indsatser for vores studerende og lære en masse om coaching og samtaleteknik. Du ønsker måske at arbejde med mennesker på længere sigt og ønsker erhvervserfaring til dit CV. Når du afslutter HF, modtager et helt unikt mentordiplom, som du kan bruge når du skal søge ind på din næste uddannelse.

Ansøg nu

Ansøgningsfrist er den 2. juni. Send din ansøgning til Nikolaj Jack på nhj@kbhsyd.dk 

 

Mvh

Undervisere Nikolaj og Iben