Vi har et supergodt sammenhold på Skate-linjen

30.01.2017
Kursisterne i skate-klassen synes, at deres ugentlige skate-dag i CPH Skatepark har gjort det mere attraktivt at gå i skole. ”Vi har et super godt sammenhold i klassen, fordi alle er skatere”, siger Nikolai om skate-klassen.

Kursisterne i skate-klassen synes, at deres ugentlige skate-dag i CPH Skatepark har gjort det mere attraktivt at gå i skole. ”Vi har et super godt sammenhold i klassen, fordi alle er skatere”, siger Nikolai om skate-klassen.

Nicolai

Nicolai Minde Sverdrup er 24 år gammel og uddannet mekaniker. Han valgte at starte på KBH SYD, fordi han synes, at skate-linjen var interessant .”Jeg ville gerne have en HF og stadig have mulighed for at dyrke min sport”. Nikolai startede med at skate, da han var 12 år og har siden dacdyrket sin passion på et højt plan dagligt. Han er selvlært og har ikke fået hjælp fra andre.

Nicolai er blevet kåret som Skater of the year 2015 i Danmark, Kåringen foregår i en gruppe på Facebook, hvor der holdes en afstemning hver vinter.

Han er glad for at gå på KBH syd og særligt skate-linjen, da han synes at deres skate-dag har gjort det mere attraktivt at gå i skole. ”Vi har et super godt sammenhold i klassen, fordi alle er skatere”, siger Nikolai om skate-klassen.

Søren

Søren valgte at gå på KBH SYD Skateklassen, fordi han synes, "at det er virkelig rart, at skemaet er opbygget, så der er 2 skoledage og så en pause og så 2 skoledage igen”. Søren er 18 år og har været skater et par år, derfor synes han det er fedt, at han både kan få en HF og få lov til at skate på samme tid.

”Det har været chill at gå her indtil videre, det er fedt at lærerne prøver at finde niveauet i klassen først, i stedet for at køre hårdt på. Så kan alle følge med”, som han siger.

Søren synes også der er meget hype i klassen, hvilket gør at det er fedt at komme i skole. Endvidere synes han, at det er luksus, at de får hele CPH skatepark for dem selv i en hel dag.

Bogdan

Bogdan er 18 år og bor i Gentofte. Han har tidligere gået på AFUK -skolen, som også har en skate-linje og så har han ellers arbejdet fuldtid, inden han begyndte på HF her.

Han hørte om vores skate-linje gennem en af hans lærere, og han valgte denne linje, fordi han har stået på skateboard i 7 år og gør det hver dag.

”Jeg elsker at stå skateboard fordi det befriende og jeg elsker miljøet. Man er sin egen træner, man presser sig selv så hårdt som man har lyst til. Det er sjælendt at nogle skater er uvenner. Alle kommer godt ud af det med hinanden. Vi har haft det grineren sammen i klassen siden starten. Jeg kendte nemlig en 1/3 af klassen inden jeg startede” fortæller Bogdan.

Valdemar

Valdemar har tidligere gået på Espergærde gymnasium. Han havde desværre ikke tid til at skate, derfor valgte han at søge ind på KBH SYD.

”Jeg synes det er fedt at gå her, det er nemlig utrolig vigtigt for mig at jeg kan skate, samtidig med at jeg går i skole. Jeg får god tid til at skate her på KBH SYD, fordi vi i skate-klassen får en ugentlig dag til at skate, og vi også får tidligt fri nogle andre dage”

Valdemar synes, at det er fedt, at alle i klassen har samme passion, hvilket gør, at de altid har noget at tale om.

Læs Skate'n Study på KBH SYD
Valdemar går på HF-linjen Skate'n Study