Studiegruppe i e-learning gav sammenhold. Nu har alle klaret eksamen flot.

Elever, der går på HF-enkeltfag

Studiegruppe i e-learning gav sammenhold. Nu har alle klaret eksamen flot

Gert, Hasnin og Naglaa har læst psykologi C som e-learning og har været i studiegruppe sammen. Det er der kommet er stærkt sammenhold ud af. Selvom første møde var bag skærmen, er det efterfølgende blevet til en del lektielæsning på forskellige caféer, hvor de er kommet tættere på hinanden. ”Annelise, vores lærer, satte os sammen i Google Meet. Hun kunne måske fornemme at vi ville klikke godt, da vi er nogle af de ældste på holdet, fortæller Gert og Naglaa”.

Alderen trykker ikke her

Det er tilfældigt at de tre mødtes på psykologi C, for de har hver deres uddannelsesvej foran sig. Naglaa drømmer om at læse til pædagog og følger derfor pædagogpakken her på KBH SYD. Hasnin vil gerne læse til sygeplejerske, men har små børn og arbejde, så han læser alle sine fag online. Og Gert på 54 år – holdets alderspræsident – vidste faktisk ikke hvad han ville, da han startede på HF-enkeltfag. Han vidste bare, at han gerne ville studere dansk, og have lov til at fordybe sig i litteratur. Han har lagt en lang karriere som blandt andet sagsbehandler inden for socialområdet bag sig. ”Men når man nu er i gang, kan må jo lige så godt supplere op med flere fag”, fortæller Gert, som derfor også valgte psykologi og matematik ved siden af dansk. Næste stop for alderspræsidenten på holdet bliver nok en professionesbachelor i Ernæring og Sundhed. ”jeg kommer jo nok til at gå sammen med nogle på 19 år”, griner Gert.

Men alderen trykker ikke her. Ens for Gert, Hasnin og Naglaa er at de klar til at skifte spor, selvom de ikke er helt unge længere. Det er imponerende og inspirerende!

Fakta om E-learning

  • Du kan læse HF-enkeltfag og AVU-enkeltfag som e-learning. Det vil sige, at du studerer online hjemmefra.
  • Du kan tage et eller flere fag samtidig, og fx læse en hel HF
  • Du kan også kombinere e-learning med klasseundervisning på skolen.
  • E-learning kræver, at kan bruge en computer og har adgang til internettet.