Nyt tilbud til unge, der savner afklaring

03.04.2017

Få afklaring på uddannelse- og karrierevalg med BaseCamp på KBH SYD

BaseCamp er et 13-ugers afklaringsforløb på AVU på HF & VUC København Syd. Det er for unge, der ønsker afklaring på, hvilke veje de skal gå i forhold uddannelse- og karrierevalg.

Forløbet henvender sig hovedsagligt til unge, der har udfordringer med at påbegynde uddannelse, ikke har gået i skole i lang tid eller har dårlige skoleoplevelser med i bagagen.

BaseCamp hjælper den unge med:

  • at blive i stand til at træffe et uddannelsesvalg på reflekteret grundlag. Målet er, at den unge har søgt ind på den pågældende uddannelse inden forløbets afslutning.
  • at styrke og øge sin studie- og uddannelsesparathed, så han/hun har gode forudsætninger for at gennemfører en kompetencegivende uddannelse.
  • at få styrket sin motivation for at påbegynde uddannelse.

Udover afklaring og motivation får den unge i BaceCamp flere IT-kendskaber samt erfaring med samarbejde og arbejdet med temaer og projekter.

Det er muligt at tilmelde sig året rundt

Vi har løbende tilmelding. Tilmeldingen skal ske via vejledningen.

SU og varighed

Forløbet berettiger til SU, og hvis man under forløbet tilmelder sig uddannelse, der starter til august, kan SU forlænges.

Varighed: 13 uger.

Start forår og efterår. Løbende optag.

Sted: HF & VUC København Syd, Åmarkvej 1, 2650 Hvidovre

Skema: Kursisterne møder på skolen alle hverdage fra kl. 9 – 13, basis-niveau i fagene dansk, engelsk, matematik og samfundsfag, men undervisningen vil tage udgangspunkt i studiekompetence frem for fag. Der vil være én gennemgående lærer på holdet.

Kontaktperson

Stine Agergaard Kristensen
Pædagogisk leder, AVU


sak@kbhsyd.dk