Skolens nye hjemmeside går i luften d.1. november

Den har været længe undervejs, både på grund af koorderingsarbejdet mellem os 6 VUC’er og web-bureauet, også fordi at web-bureauet skiftede ejere og blev til et nyt firme undervejs og som så meget andet har corona-perioden også været med til at forsinke arbejde. Men nu kommer vi i luften. Og det bliver dejligt.

Vores nuværende hjemmeside bliver ikke længere teknisk understøttet eller supporteret og SEO (search engine optimizing) var ikke kvalitetsmæssigt i top samt EU’s tilgængelighedskrav til hjemmesider er blevet skærpet og disse krav lever vores nuværende hjemmeside ikke op til. Så der var gode grunde til at vi skulle udvikle en ny. Og alt det understøttes på den nye hjemmeside.

Vi er stadig med i det nationale samarbejde med 5 andre VUC’er i landet om hjemmeside-platform, design og support og det holder udgifterne nede fremfor at være alene om det hele.

Den nye hjemmeside er i endnu højere grad skalerbar ifht små skærme, mellem skærme og større skærme, hvilket er godt, da over halvdelen af vores brugere tilgår nettet via mobile devices. Derudover lægger den sig designmæssigt op af de gængse designs, der nu er oppe i tiden for mange hjemmesider.

Nøgleordene for design og indhold er overordnet:

  • Enkelhed og rent design
  • Overskuelighed ifht vores udbud
  • Tilgængelighed
  • Nemt at booke en aftale med en vejleder

De første dage i næste uge vil man højst sandsynligt opleve nogle 404-sider, da der går et par dage før alle indekseringer på google og redirects er på plads. Så bær over med dette, hvis I oplever det. Det burde kun være de første par dage.

Vi går i luften nu så det er samtidig med at indskrivningen for næste semester går i gang og kommende elever så kan læse om vores uddannelsestilbud på den nye hjemmeside.