Nyhed om HF-enkeltfag

Mangler du fag?

  • Læs HF-enkeltfag i fysik, matematik eller kemi og kom videre på dit drømmestudie.
  • Sammensæt HF-enkeltfag til en hel HF.
  • Tag de fire-fem enkeltfag, du mangler for at søge ind på kvote 2.

Hvad er HF-enkeltfag

HF-enkeltfag er en valgmulighed, hvis du gerne vil læse et eller flere fag på gymnasialt niveau. Undervejs kan du sammensætte HF-enkeltfagene til en hel HF-eksamen. Med HF-enkeltfag bestemmer du selv, hvornår du vil læse fagene, så du kan få det til passe ind med arbejde eller familieliv.

HF-enkeltfag som supplering

Mange uddannelser har særlige adgangskrav, som du skal opfylde for at kunne blive optaget på uddannelsen. Hvis du mangler et fag eller et niveau, er der forskellige muligheder for supplering. En af dem er HF-enkeltfag.

Læs mere om faglige supperingsmuligheder med HF-enkeltfag her https://www.ug.dk/videregaaendeuddannelse/supplering/faglige-suppleringsmuligheder.

Læs matematik, kemi eller fysik som HF-enkeltfag

Drømmer du om at læse videre på en uddannelse, som kræver matematik, kemi eller fysik, kan du læse halvårlige HF-enkeltfag. Fagene udbydes både som fremmødefag og e-learning her på HF & VUC København Syd. Find fagene i webshoppen.

Lav din egen HF-pakke til mellemlange uddannelser og søg ind på kvote 2

Med fire-fem af HF-enkeltfagene, dansk A, engelsk B, matematik C, biologi C/B, kemi C, samfundsfag C/B eller psykologi C kan du søge ind på forskellige mellemlange uddannelser på kvote 2. Det gælder bl.a. pædagogstudiet, Ernærings- og sundhedsuddannelsen, socialrådgiverstudiet, bioanalytikerstudiet og sygeplejerskestudiet. 

Læs mere om adgangskrav til disse uddannelser her:

 

Vil du læse HF-enkeltfag på HF & VUC København Syd?