KBH SYDs elever er med i uddannelsesguidens nye video om HF

Det er vi rigtig glade for. Ikke mindst fordi det er vigtigt at vise omverdenen at HF på VUC er stærk alternativ til det almene gymnasium. Her kommer unge fra alle samfundslag og i alle aldre. Nogle har børn de skal passe eller job ved siden af. Andre kommer lige fra 9. kl helt grønne bag ørene. Sammen løfter eleverne hinanden og kommer videre i uddannelse. 

KBH SYDs elever viser hvad VUC kan

Tilbage i oktober havde vi besøg af det kamerahold, der skulle lave videoerne. 

Se med længere nede på denne side, når KBH SYDs eleverne Asta og Cecillie her fra HF & VUC København Syd, sammen med elever for andre HF-skoler, forklarer, hvorfor de har valgt at læse HF på VUC. Og også tak til hele HF empowerment-klassen, og lærerne Iben og Thomas, der her i videoen viser, hvordan undervisning på KBH SYD foregår.

HF på VUC kan noget helt særligt. I videoerne forklarer eleverne at en af de bedste ting, ved at læse HF på VUC, er, at det er voksne mennesker, man går i skole med. Klasserne er tit blandede aldersmæssigt, Asta på 18-år, fortæller at hun går i klasse med nogle på 27-28 år. Eleverne forklarer også, at de har et stærkt sammenhold, selvom de kan være meget forskellige."Alle hjælper hinanden og alle arbejder godt sammen" fortæller én, og "Man føler sig ligestillet, selvom folk kommer fra forskellige grupper," fortæller en anden. "Folk har jo et ansvar, om de så har job eller børn ved siden af." 

Her på HF & VUC København Syd er der plads til alle, lige meget hvor gammel du er, eller hvad du har med i bagagen.

Se videoen om HF på VUC her:

VIDEO: HF på VUC

Se videoen og hør eleverne forklare, hvordan det er at læse HF på VUC
Se videoen og hør eleverne forklare, hvordan det er at læse HF på VUC

 Se alle brobygningsvideoer fra UG.dk her