KBH SYD ESPORT skifter træningslokaler til Good Game Esport Center

15.06.2018

Når skolens esport-linjen starter i skoleåret ’18/’19 bliver deres træning i de fede og velkommende rammer på Good Game Esport Center ved Flintholm station på Frederiksberg.

Professionelt gaming-miljø

Ud over den gode stemning og fede gaming-atmosfære, er det naturligvis også vigtigt at træningsfaciliteterne er i orden – og det må man sige de er her! Med toptunede gaming pc’er fra MSI, spritnye gamer-stole og ikke mindst VIP-træningsrum, er rammerne skabt til et professionelt esport-miljø.

Derudover er der fokus på sund frokost til studentervenlige priser, og til de første morgenfriske er der sågar sponsoreret morgenmad fra GRØD. God kost spiller bestemt en rolle, hvis du vil træne seriøst.

Good Game Esport Center sejrer i Leaugue Championship Denmark

Good Games er i gang med en rivende udvikling, holdet der hører til spil-caféen, fik for nylig en finalesejr i League Championship Denmark. Det betyder at de pt. har Danmarks bedste hold i Legaue of Legends. Som tilføjelse har Good Games faste besøg af castere, og de samarbejde med mange forskellige esport hold og afholder interne turneringer.

Academyhold i CS:GO og LoL

I den forbindelse er det også ambitionen at starte academy-hold op i bl.a. CS:GO og LOL. KBH SYDs esportelever vil hos Good Games Esport Center blive en direkte del af esportens verden. ”I bund og grund har vi valgt dette sted, da det tilbyder den bedste mulige indgang til eSportens verden for vores elever, fortæller Andreas. "Good Game Esport Center er i gang med en rivende udvikling - den udvikling vil vi gerne være med til at bidrage til og nyde godt af.”

Med toptunede gaming pc’er fra MSI, spritnye gamer-stole og ikke mindst VIP-træningsrum, er rammerne skabt til et professionelt esport-miljø.
Esporterne træner en dag om ugen på Good Games