KBH SYD er arrangør bag storstilet VUC fodboldturnering i København

24.03.2015
VUC FOLDBOLD er en fodboldturnering for alle VUC kursister, der elsker sport og fodbold, og alle der vil heppe. Den afsluttes med stor fest i Fælledparken. - Og så er det faktisk KBH SYDs egne kursister, der fik ideen til den fælles fodboldturnering og som står for en stor del af planlægningen.

8-mandsfodbold

Kursisterne kommer til at spille 8-mandsfoldbold (8 mand fra hvert hold og 16 mand i alt på banen). 8-mandsfoldbold er det nye tiltag fra DBU, og VUC FODBOLD bruger denne lejlighed til at introducere det for alle fodboldelskere. Hvert hold skal have minimum 1 pige på banen på alle tidspunkter.

1. maj-fest

Selve turneringen bliver afholdt på Skjolds foldboldbaner. Og det bliver uden tvivl vildt, for semifinalerne og finalen spilles 1. maj. Efter vinderne er fundet, er der grill-hygge i Skjolds klubhus - hvor alle hvor alle deltagere, deres venner og skolekammerater kan være med. Bagefter er der fest.

Hvilken VUC er den bedste? - På fodboldbanen altså

Det handler om at være med og selvfølgelig om at vinde. For alle VUC'erne vil vide hvem, der egentlig er den bedste - på fodboldbanen altså. Udover den store ære, vil der selvfølgelig også være præmier på højkant - hvilke afslører vi senere.

KBH SYD står bag

Det er HF & VUC København Syd (KBH SYD) egen idrætslærer, der er med til at arrangere hele fodbold-eventen - men han får hjælp af kursisterne og får stor hjælp fra de andre VUC'er.

"Det er enormt fedt at vi kan få eventen til at ske, og på den måde være med til at skabe en kontakt mellem de forskellige unge mennesker, der går på de forskellige VUC’er i Storkøbenhavn. Men jeg skal huske at sige, at det faktisk var nogle af kursisterne fra KBH SYD selv der fik ideen og som står for en stor del af planlægningen - og det er helt fantastisk, at de har lyst og overskud til at stå for at planlægge sådan noget " fortæller Idrætslærer Søren

Spørgsmål

Spørgsmål kan du sende til Søren Sigvardt på SSI@kbhsyd.dk. Har du spørgsmål til tilmelding, kan du også kontakte Søren.