Innovationslinjen/Fagpakke: Business giver idérige iværksættere

15.03.2015
Fagpakke: Business - tager kursisternes drømme og ideer alvorligt.

Innovationslinjen - der pr. 1. jan 2017 hedder fagpakke: Business

Kursisterne har her det sidste halve år arbejdet med professionel magasin-produktion. De har selv skrevet artiklerne, redigeret indholdet, kontaktet sparringspartnere og planlagt distributionen i hovedstadsområdet.

”Kursisterne får mulighed for at prøve deres idéer af ude i den rigtige verden. Det handler om at skabe et gennemarbejdet professionelt magasin. Noget ingen af dem har prøvet før. Og det betyder, at de har lært at turde tage springet ud i noget nyt. Det giver rigtig mange succesoplevelser” fortæller geografi- og samfundslærer Sofie Juul.

To af kursisterne bruger også det, de har lært i timerne, uden for skolen. Gbandi Bougonou og Hakan Kaya har oprettet virksomheden Muskelmassen. Her giver de bl.a. træningstips og sælger proteinpulver.“Den opbakning og de redskaber, vi har fået på innovationslinjen har i den grad hjulpet os. Vi ville aldrig have turdet at starte vores eget, hvis ikke vi havde været med i projektet. Jeg er aldrig gået så langt med en idé før nu”, fortæller Gbandi Bougonou.

Den opbakning og de redskaber, vi har fået på innovationslinjen har i den grad hjulpet os. Vi ville aldrig have turdet at starte vores eget, hvis ikke vi havde været med i projektet. Jeg er aldrig gået så langt med en idé før nu - fortæller Gbandi Bougonou.