HF Esport'erne er super seje

06.10.2016
Vores to HF esport-klasser ligger nr. 1 i hver deres division i skole-esport-turneringen EDU CUP CS:GO lige nu.

Jeg spiller mest CounterStrike og drømmer om at blive professionel indenfor esport.
- Hassan fra HF eSport-klassen

Hassan og klassekammeraterne er på vej mod drømmen lige nu

Hassan er 19 år gammel og har tidligere gået på teknisk skole. På HF esport har han mulighed for at gå efter sin drøm om at få en gymnasial uddannelse og samtidig gå efter at blive professionel inden for counter-strike. ”Jeg er super glad for at gå her, det er noget af det bedste. Det er svært for mig at spille hjemme, især når jeg har en stor familie. Der er nemlig ikke plads til mit udstyr derhjemme, så sidder i køkkenet og jeg skal være fuld koncenteret hele tiden”.

Godt på vej

Vores 2 eSport-klasser er lige nu midt i turneringen EDU CUP CS:GO. Og de er super seje. Efter første spillerunde i Counterstrike ligger begge vores hold nr. 1 i hver deres divisioner.

Skolens 2 HF- esportklasser stiller op med et hold hver. Esport-klassen på Hvidovre-afdelingen stiller op som Team Boosted Animals og esport-klassen fra Amager stiller op som United eStudents.

De har selv designet logoerne til deres teams. Tjek dem ud.

I dag kl 19 skulle Amager have spillet deres anden kamp, men fordi de er på hyttetur, så bliver kampen rykket.

eSport vokser

eSporten vokser og voker fortsat – på alle leder og kanter. Indenfor uddannelsesområdet vokser eSporten også ret kraftigt.

EDU CUP har allerende nu i omegnen af 15-20 efterskoler, et par folkeskoler, et par gymnasier, HF-skoler, sports college, nogle idrætshøjskoler osv., alle som har indført eSport som en del af uddannelsen. På Grenaa College kan man endda blive student med eSport på programmet.

EDU CUP er landets første eSports turnering for uddannelsessteder. Ikke færre end hele 24 hold har meldt deres deltagelse i Danmarks første eSports turneringer for skoler.

Følg med i turneringen her på EDU CUP CS:GO

Næste turnering for vores HF-esport klasser

Næste store turnering på programmet for både Team Boosted Animals og United eStudents er DREAMHACK i Jönköping i Sverige d. 26. november.