Esporterne konkurrerer om at lave den fedeste stand til Copenhagen Games

09.02.2018

Den 28. - 31. marts bliver der afholdt Copenhagen Games i Bella Centret. HF & VUC København Syds esportere er selvfølgelig med. Nogle af eleverne skal stå i skolens stand og League of Legend-holdene "Kys & Kram" og "De Flyvende Kromosoner" skal spille i EDU CUP'en, som bliver afholdt i forbindelse med Copenhagen Games. ( Det er skolens to bedste LoL-hold, der sidste gang vandt 1. division ret overlegent.).

Fordi KBH SYD for første gang har en stand på Copenhagen Games, mødte skolens esporterne torsdag og fredag før vinterferien, for i grupper at udtænke den bedste stand-idé til Copenhagen Games.

Skolens stand skal gerne skille sig ud og vise, hvad esport-linjen på KBH SYD går ud på. Og det blev der da også tænkt en del over, for den bedste og mest gennemtænkte idé fik som præmie, at de skulle arrangere skolens stand og stå i den under Copenhagen Games. "Vi vil rigtig gerne afsted, for så er man jo en del af selve Copenhagen Games, og ikke bare en tilskuer", fortalte en af eleverne

Der var rigtige mange gode idéer i spil. Nogle ville introducere en stor maskot-ugle. Andre ville have gaming-stationer, hvor gæsterne kunne få feedback på deres spil-profiler. En del af grupper ville lave quizzer og tilbyde præmiere. Og selvfølgelig blev der tænkt i informationsmateriale om esport-linjen

Grupperne, der vandt, var rundt omkring hele bruger-oplevelsen, og havde samtidig tænkte grundigt over, hvordan de ville skaffe alt fra lånecomputere til borde, stole og merchendise samt overholde budgetrammen. Men dommerne havde svært ved at vælge en vinder for, "præsentationerne var på et ret højt niveau, og der var flere af grupperne, hvis ideer vi vil gerne ville have honoreret" fortalte HF-lærer Trine, der sad i dommerpanet. 

Vi ses til Copenhagen Games hvor vindernegrupperne bestående af Adam, Christian, Daniel, Kåre, Casper, Erik, Marcus og Robin vil stå i KBH SYDs stand og fortælle om, hvordan det er at læse en HF imens mand spiller esport.