OBS
Nyhed

Esporterne anmelder spil

Anmeldelse af World of Warcraft

Esporterne anmelder spil

HF Esport & Games har de sidste to år udgivet en netavis med et hav af spilanmeldelser med bedømmelse af både små og store spil. Læs anmeldelserne her.

Anmeldelserne er interessante, hvis du er nybegynder og gerne vil have en fornemmelse af hvordan spillene spilles. De er også relevante, hvis du er rutineret gamer som gerne vil have en fornemmelse af, hvad der er kommet af nye spil, samt have et indblik i de nyeste udgaver af spillene.

WoW noob

Når du begynder WOW, og logger ind, får du massere af muligheder at vælge imellem. Når du har valgt hvilken race du synes der er fed, skal du vælge class. f.eks. en soldat dværg, en night-elf-jæger, eller en menneske-troldmand. Når du har klaret alt med din karakter, så giver du din karakter et navn, og så er du klar til at blive smidt ind i spillet.

Læs hele anmeldelsen af WoW her

Insurgency - realistisk adfærd

Insurgency har, som nævnt i titlen, fokus på at have realistiske adfærd og hardcore gameplay. Det er inspireret fra virkelige situationer og det kan mærkes;

Der er mangel på HUD. Det indebærer health-bar, mini-mappe og ammunitions-HUD. Manglen på ammunitions-HUD betyder, at man er nødt til at tælle eller gætte sig frem til hvornår man skal genlade sit våben.

Læs hele anmeldelsen insurgency her

Thomas, der selv er en seriøs FIFA-spiller har lavet en meget dybdegående anmeldelse af FIFA 22

EA Sports har igen i år udgivet deres splinternye udgave af FIFA, som flere millioner af mennesker verden over glæder sig til hvert år. Og igen i år imponerer EA Sports med deres grafiske kompetencer! For en ting er sikkert, spillet er fantastisk flot.

Men hvad skal de fodboldglade FIFA-spillere glæde sig til i år? For den 1. Oktober 2021 kommer FIFA 22 officielt på markedet.

Læs hele anmeldelsen her

Også spil af mindre kendte spiludviklere bliver anmeldt, fx som Expendabros, fall guys og portal 2.

Expendabros – ”bros” på en øde ø

Spillet handler om, at du er de her "bros" som er landet på en ø, hvor I skal ind i en terroristbase, og dræbe deres boss. Du møder alt fra en masse håndlangere, til en kæmpe robot i starten (som du dør af, men møder igen senere, så du kan få din hævn). For dig handler det bare om at skyde, springe og dræbe alt. Undervejs møder du forskellige fangere, som du kan befri. Derudover bliver du til en anden bro, og får et ekstra liv, når du går ind i fangerne - det er også på denne måde, du låser op for flere bros.

Spoiler: Du finder ud af undervejs, at det hele er en fælde, og ham her bossen, bare er en robot. Basen desuden i gang med at selvdestruere, og du skal derfor gøre alt for at flygte, da alt er i gang med at springe i luften

Læs hele anmeldelsen af Expendabros her

Portal 2 – alle skal prøve spillet mindst en gang

Portal 2 (både campaign og co-op) er virkelige gode spil. Historien i den har nogle sjove karakterer og tidspunkter, men er stadig seriøs, når den skal være det. I spillet får du testet, om du kan tænke med portaler - det er en ny måde at løse puslespil, som ikke er set før (udenfor portal 1 selvfølgelig). Det gør det unikt og sjovt at spille. Spillet har sine negative sider, kun få af dem, men der er nogle: Når du bruger portaler kan det være lidt desorienterede, når du fx går igennem dem, hvis nu den ene er i gulvet og portalerne kan være svære at gå igennem, hvis du ikke har sat dem godt nok fast på væggen, hvilket kan være irriterende. Det negative i Portal 2 er dog så småt i mine øjne, at det ikke ødelægger spillet, det er ting, som man hurtigt og nemt kommer forbi eller bliver vant til.

Jeg synes alle burde prøve spillet mindst én gang, hvis kun for at se hvordan deres måde at løse puslespil er på, og hvem ved, måske kommer du til at lide det.

Læs hele anmeldelse af Portal 2 her

Fall guy – bliver hurtigt ensformigt

Fall guys er et spil med masser af sjov, kompetitivt miljø og meget mere. Både, hvis du er fan af at lave dine egne unikke karakterer, eller er en, der elsker at tumle igennem de forskellige mini-games, så er Fall guys et spil med meget diversitet. Det kan spilles af alle, men rækker sig mest til den yngre generation. Selvom Fall guys har en masse gode ting ved sig, mangler det en smule kreativitet, da det hurtigt kan blive for ensformigt i mini-games mulighederne

Læs hele anmeldelsen af Fall guy her

Flere anmeldelser

Desuden kan du også læse anmeldelser af spil som:

Mirror Edge Catalyst, Portal, Half Life 2, League of Legends, Sonic Adventure DX Directors Cut; Satisfactory, Baldur Gate 3, Portal, Dota 2, Cockhead, Jump king, Sid Meier’s Civilization V, Rocket League, Osu, Getting over it.

Anmeldelse af World of Warcraft
Anmeldelse af Fall Guy
Anmeldelse af Expendabros
Anmeldelse af FIFA 22
Anmeldelse af Portal 2
Anmeldelse af Satisfactory
Anmeldelse af Insurgency
/

Sådan bliver du tilmeldt HF Esport & Games

Kontakt vejledningen, hvis du er i tvivl om du kan eller vil starte. Du kan også tilmeld dig direkte på optagelse.dk

Vi ses!