Esport-klassen udgiver online magasin om....ja, eSport!

15.05.2017
Esport-HF-klassen udgiver online magasin om esport

Esport-klassen udgiver online magasin om ....ja: Esport!

Esport-klassen fra Amager-afdelingen har i den seneste tid arbejdet med journalistik i dansk. Det er der kommet dette super lækre eSport magasin ud af. Det byder på lækker læsning i form af bl.a. anmeldelser, interviews og diverse tanker om eSport. Tjek det ud før din nabo (eller sidekammerat):

Udviklingen af magasinet har været en del af undervisningen i dansk og har det været med til at hjælpe på indlæringen af journalistik. Et eksempel på hvordan vi kombinerer undervisning og eSport på eSport-linjen.

På sitet skriver redaktionen:

"Vi har taget et otte timers kursus i at lave et magasin, og vores retning omhandler eSport. Hos eSporten er vi 1 chefradaktør, 3 redaktører, 3 jourhavende, 1 webmaster, 1 community redaktør, 1 sekretær og 12 journalister.

Vi dækker over de seneste nyheder fra eSport scenen indenfor de store spil, som f.eks., counter-strike:Global offensive, Dota 2, Overwatch og Hearthstone. Vi vil komme tæt på spillerne fra de omtalte hold, samt arrangører af events og turneringer."

Tjek magasinet ud her

eSport online magasin fra HF klassen på KBH SYD
Vi har taget et otte timers kursus i at lave et magasin, og vores retning omhandler eSport. Hos eSporten er vi 1 chefradaktør, 3 redaktører, 3 jourhavende, 1 webmaster, 1 community redaktør, 1 sekretær og 12 journalister.