Alle var supermænd på årets idrætsdag

14.10.2015
Idrætsdagen på KBH SYD (tidligere VUC Hvidovre Amager) i fredags bød på supermænd i alle afskygninger. Sportspræstationerne og humøret var i top, tilråbene og forventningerne var høje.

Alle var supermænd på årets idrætsdag – men det var supermands-holdet, hold 115, der vandt bedste udklædning.

Bedste udklædning

Supermand-filmen var temaet for hold 115, som var superlækre og superklar i deres tjekkede ens supermands-kostumer. Fra morgenstunden var der knald på dem, og de var overbeviste om at de ville vinde noget, bare etellerandet - om ikke andet så gik de direkte mod at 'bedste udklædning' med deres flotte blå og røde supermands-dragter. Og de endte skam også med at vinde præmien for bedste udklædning på Amager-afdelingen.

Snedige strategier

Et af de andre sportshold kaldte sig LIFE, men normalt er de kendt som 1.a. Deres tema var nattøj. Men på trods af det lidt søvnige tema, så fejlede humøret og forventningerne ingenting. "Vi vil vinde alt i dag. Og hvis der er præmier vil vi vinde dem alle" siger Sammy fra 1.a. Rasmus supplerede med at fortælle om deres strategi for dagen: "Vores strategi er at vinde. Måske bruge peberspray eller deo på de andre for at forvirre dem. Og vi tror på at vinde. Hvis ikke i sporten - så vinder vi folks hjerter" siger Rasmus.

NINJA-holdet, som normalt går under navnet soc-pæd pakkeholdet var også ude på sejr. Deres mål var ganske simpelt at vinde alt.

Gangsters og Men in Black

De to hold 'Gangsters' og 'Men in Black' på Hvidovre-afdelingen skulle dyste i gæt og grimasser hos lærerne – og dommerne – Jakob og Stine. Politiholdet som også mente, at de var supermænd, bare uden kostumer, fordi alle politimænd er supermænd, øvede sig godt og grundigt på deres stunt-scene. Stunts var nemlig en anden kategori. De fik et flot 4-tal af dommer Kasper for deres stunt, efter at Kasper havde filmet og bedømt deres præstation. De mente nu selv, at de skulle have haft et 5-tal.

S-klassen vandt

På Hvidovre-afdelingen endte S-klassen med at vinde idrætsdagen og humøret var højt. På billedet viser de stolte pokalen frem. De havde masser af holdånd og var mega seje. Dagen blev endnu bedre for dem, da de efterfølgende bankede lærerne.