to elever, der kigger på samme computer
HF e-learning

Kom godt i gang med
HF E-LEARNING

Hvordan kommer du på classroom? Hvordan kontakter du din lærer? Hvornår er du studieaktiv på e-learning? Få svar på det og meget mere her.

Deltag i online introdage > Læs mere

Login til online undervisning

Du modtager en sms med login-information til skolens online læringsplatform, efter du er tilmeldt.

Vent med at logge på til 3 dage før undervisningen starter. Det er nemlig først, når din lærer har fagsitet og milepæl-opgaverne klar, at du kan få adgang.

Det er derfor også først ca. 3 dage før undervisningen starter, du bliver inviteret ind i det online classroom, som du skal undervises i og kan se dine fagsites.

Det er en god idé at læse vores guide om login godt igennem før du logger ind første gang. Her finder du også links til skolens læringsplatforme.

Edulife, fagsite og Classroom

Skolen bruger Google for Education som læringsplatform. Det er primært Google Classroom og Google fagsite. Du logger på fagsite og Classroom igennem skolens intranet Edulife.

Læs mere om skolens læringsplatforme her

Skolens intranet hedder Edulife.kbhsyd.nu. Log på med den kode, du har modtager på SMS. Du vil blive bedt om at ændre koden første gang, du logger på. På Edulife finder du indgange til Google Classroom og dine fagsites.

På Edulife finder du desuden info fra skolen og nødvendige vejledninger. Hvis du ikke kan komme på Classrom, så få hjælp i skolens login-guide her

Hvis du oplever problemer med adgang til classroom eller login generelt, kan du også skrive til support-mailen e-learning@kbhsyd.dk

Hvornår starter undervisningen?

Du starter på din online undervisningen enten d. 18. aug, 18. sep. 18. jan eller 18. feb. Undervisningsstarten er afhængig af, hvornår du er tilmeldt. 

Hvornår kan du forvente svar fra din lærer?

Hvis du skriver til din lærer, så husk at han/hun har et hold med mange elever, så hav tålmodighed. Hvis du ikke modtager svar på din henvendelse, så er du også velkommen til at skrive til skolen

Studieaktivitet og fravær

I Classroom kan din lærer se dine afleveringer. Og her har din lærer mulighed for at registrere dine afleveringer med "1" og "0".

Du kan få et "1". Det betyder at din opgave er afleveret og godkendt. Eller du kan få et "0". "0" betyder at din opgave ikke er afleveret eller at den ikke kan godkendes.

Du er studieaktiv, hvis du afleverer dine opgaver til tiden, og hvis din lærer godkender din opgave med et 1-tal.

Find regler for studieaktivitet for e-learningselever her

Fremmøde på skolen når du læser e-learning

Fremmødet vil som udgangspunkt foregå på skolen. Det kan fx være deltagelse i en workshop eller et møde med din lærer. Du vil få besked om hvornår og hvordan dit fremmøde vil foregå efter din online undervisning er startet.

For langt de fleste er det en stor hjælp at komme ind på skolen engang imellem selvom undervisningen foregår online. Det er nemmere at få hul på en opgave eller få snakket svære elementer i faget igennem, når du fx sidder sammen med din lærer eller sparre med andre e-learningelever på skolen. Læs mere om fremmødekrav på HF e-learning og fremmøde på AVU e-learning

Mundtlige opgaver via Google Meet

Der stilles krav til, at du afleverer en del af dine opgaver mundtligt. Du skal derfor kunne deltage i flere Google Meets med din lærer i løbet af din tid på dit hold.
Dette er for at sikre, at du får det bedst mulige faglige udbytte af dit fag.

Har du problemer med at logge ind i et Google Meet, kan du kontakte din lærer eller skrive til skolen på e-learning@kbhsyd.dk

Hvis du bøvler med dine opgaver kan du hente hjælp i skolens lektiecafé/eksamenscafé eller hos din lærer. Hold øje med Edulife eller spørg din lærer, hvornår lektiecafén starter op.

Dit skema, når du læser fag som e-learning

Når du læser fag som e-learning vil dit skema som udgangspunkt være tomt, da du jo arbejder hjemmefra på dine opgaver.

Du skal dog stadig tjekke dit skema, da dine få fremmøde-timer vil være registreret her som "skemablokke".

Er du i tvivl om noget, så deltag i online intromøde om HF e-learning: