VEU + VUC

KBH SYD Erhverv

KBH SYD har mange års erfaring med at udvikle og tilpasse kurser til både private virksomheder og offentlige organisationer. Det kan være kompetenceudvikling indenfor dansk, engelsk, it eller noget helt fjerde. 

Vi har helt sikkert noget til medarbejderne på din virksomhed.

Virksomhedskurser, kurser for ledige, 6-ugers selvvalgt og efteruddannelse af medarbejdere. Vi underviser gerne ude af huset, fx hos virksomheder, institutioner eller fagforeninger. Vi har også selv undervisningsfaciliteter på vores to skoler på Amager og i Hvidovre.

kursister der lytter

Tilmeld dine medarbejdere efteruddannelse, og få:

  • et uddannelsesforløb, som er tilpasset din virksomhed og dine medarbejderes behov.
  • undervisning på mange forskellige niveauer – fra basis (fx grundlæggende dansk, matematik, IT-kundskaber) til gymnasialt niveau (A og B-niveau i fx spansk, engelsk, fransk eller psykologi).
  • undervisning, der kan tilpasses din arbejdsplads. Den kan foregå i arbejdstiden på VUC, på din arbejdsplads eller efter fyraften.
  • undervisningen, der både kan foregå i en klasse eller som e-learning foran computeren derhjemme.

Hvem tage kontakt?

Alle har mulighed for at kontakte os med henblik på et skræddersyet forløb. Det gælder både til virksomheder og medarbejdere. Derudover er der også muligt at få lavet et forløb til grupper af privatpersoner med fælles interesse. Vi kan også lave forløb til fagforeninger og jobcentre.

Hvordan foregår efteruddannelse af medarbejdere i praksis?

Undervisningsforløbet planlægges, så det passer bedst muligt til den enkelte medarbejdergruppe/virksomhed.

Det betyder, at vi fra skolens side rykker ud og screener medarbejderne, indplacerer hver enkelt på det rette niveau, sætter hold sammen og præsenterer virksomheden for et forslag til et forløb. Typisk vil undervisningen foregå på virksomheden i et passende lokale og på et tidspunkt, som passer ind i medarbejdernes vagtplaner

Har du spørgsmål?

Kontakt uddannelseskoordinator Signe Skøt

Pæd.leder
Signe Skøt
Koordinator på erhvervsområdet