2-årig HF

HF Classic

HF Classic er en 2-årig HF. Du har helt de samme muligheder med en HF Classic, som du har med de andre HF-linjer.

Tre elever, der snakker

På 2-årig HF, går du sammen med andre målrettede og engagerede elever. Nogle kommer direkte fra folkeskolen eller FGU, andre har prøvet anden uddannelse og arbejde. På den 2-årige HF vil du opleve et fagligt ambitiøst og inspirerende uddannelsesmiljø med stor mangfoldighed og plads til alle.

Vi arbejder hårdt på at sikre, at du trives, samtidig med at du lærer noget. Samtidig har skolen fokus på at socialt miljø og på høj faglighed skal gå op i en højere enhed.

Obligatoriske fag på 2-årig HF

Kan jeg komme ind på HF Classic?

Du kan starte på HF, hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse. Den 2-årige HF er også det rigtige valg, hvis du har været væk fra skolesystemet i en periode. Du har måske arbejdet, stiftet familie, rejst eller prøvet kræfter med en anden ungdomsuddannelse? 

Bliv klar til videregående uddannelse med HF

Gennem dine år på KBH SYD bliver du klar til din videregående uddannelse eller godt rustet til et job. Vi vil lægge vægt på, at du bliver introduceret for muligheder for videre uddannelse og videre karriere gennem undervisning, studieture og besøg.

 

Hvor kan jeg læse HF Classic?

Du kan læse HF Classic på HF & VUC København Syds to afdelinger. Det vil sige:

  • Hvidovre-afdelingen: Åmarkvej 1 (lige ved Åmarken S-togsstration)
  • Amager Strand-afdelingen: Amager Strandvej 390 (lige ved Kastrup Metrostration)

Tilmelding

Tilmelding foregår via optagelse.dk. Du skal logge ind med nemid eller unilogin. 

Hvis du har spørgsmål til tilmelding eller HF Classic, er du velkommen til at kontakte skolens vejledning

2-årig HF-linjer

6 unikke HF-linjer?

KBH SYD udbyder 6 unikke HF-linjer. Her får du et stærkt klassefællesskab, der hjælper dig igennem din HF. Din trivsel og læring er vigtig. Derfor går vores lærere ekstra langt for at sikre, at du lærer noget og har det godt på skolen. Du vil også opleve et stærkt socialt sammenhold med bl.a. studieturer og fester.

De 6 HF-linjer er bygget op som en almindelig 2-årig HF, men lærerne vil sørge for at alle eksklusioner, emner i undervisningen og projekter tager udgangspunkt i linjernes hovedemner: empowerment, europæsisk udsyn, esport, musik og drama samt adventure og sport.

HF Ordblind er dog helt særlig, da den strækker sig over tre år og har indbygget ekstra hjælp til læsning og stavning.

Hvis du er i tvivl om hvilke HF-linje, der passer til dig kan du enten vælge HF Classic eller vente med at vælge HF-linje til du starter - så hjælper vi dig med at finde ud af hvilken HF-linje, der passer til dig.