HF

2-årig HF

På den 2-årige HF tager du en HF-eksamen på to år. Du starter efter sommerferien, følger et fast forløb og går i en fast klasse. Efter to år kan du kalde dig for HF-student.

HF-linjer du kan tilmelde dig på KBH SYD:

  • HF Classic
  • HF Esport  & Games
  • HF Ordblind (3-årig)
  • HF Performance
  • HF Europe
  • HF Adventure
  • HF Empowerment

Hvis du er i tvivl om hvilke HF-linje, der passer til dig kan du enten vælge HF Classic eller vente med at vælge HF-linje til du starter - så hjælper vi dig med at finde ud af hvilken HF-linje, der passer til dig.

 

To glade studenter

2-årige HF-linjer

HF Classic

Klassisk 2-årig HF

På den 2-årige HF vil du opleve et fagligt ambitiøst og inspirerende uddannelsesmiljø med stor mangfoldighed og plads til alle.

HF Adventure

En 2-årig HF med fokus på fællesskab og natur

På HF Adventure vil vi dyrke fællesskab og faglighed, bruge kroppen gennem outdoor-aktiviteter i nærområdet og i sportshaller, fx Hafnia Hallen.

HF Adventure er nu fællesbetegnelsen for de to HF linje, der tidligere hed HF Sport og HF Amager Adventure. 

HF Esport & Games

Bliv del af fællesskabet på HF Esport & Games

Læs en 2-årig HF og bliv en del af Københavns bedste gaming-fællesskab! Hos os er fællesskab, målrettet træning og inspirerende undervisning i højsædet.

Som supplement til de almene faglige mål vil din daglige undervisning være inspireret af esport og gaming. Du lærer eksempelvis at skrive spilanmeldelser og artikler, analysere computerspil, lave budgetter for en organisation og planlægge events.

HF Empowerment

HF Empowerment - sammen gør vi en forskel!

Hf Empowerment er en 2-årig HF, hvor du gør en forskel for dig selv og samfundet omkring dig. Vi skal ud af huset, lave projekter sammen og bruge fagene til at gøre noget for andre og udvikle os selv undervejs.

HF Ordblind (3-årig)

Gå i en HF-klasse med andre, der også er ordblinde

Med denne 3-årige HF ordblind har vi hele tiden øje for din ordblindhed. Du kan nemlig sagtens tage en studentereksamen, selvom du er ordblind. Det er ingen forhindring. Du skal blot have den rette hjælp til at stave og skrive såvel som fuld forståelse for din ordblind. Dét får du på HF Ordblind. 

HF Performance

Dyrk interessen for musik og drama

På den 2-årige HF Performance kan du udfolde dig kreativt med musik og drama, og få mulighed for at være med tværgående scenekunst-projekter, fx musicals.

 

HF Europe

Internationalt udsyn

Den 2-årige HF Europe er for dig som søger udover Danmarks grænser, og som er optaget af  ungdomskultur, fællesskab samt at sætte et aftryk på den internationale dagsorden

Indlæs flere