HF-enkeltfag

Til dig, der mangler fag eller søger en fleksibel HF.

HF-enkeltfag er fleksibelt og for dig, der:

  • vil læse en hel HF, men gøre det i dit eget tempo. 
  • selv vil bestemme om du vil læse ét eller flere fag samtidig
  • mangler et eller flere fag for at komme ind på en bestemt uddannelse
  • vil afslutte en afbrudt gymnasial uddannelse

Uddannelsen består af både obligatoriske fag og valgfag. Du skal være opmærksom på, at sammensætning af fag og niveauer kan have betydning for dine senere valgmuligheder. 

Vil du læse en hel HF med enkeltfag?

Det kan du nemlig sagtens. Læs her, hvordan det kan lade sig gøre.

HF på 3 år

Tag en fuld HF over 3 år og få tid til mere af det sjove i livet. Undervisning ligger fra 9-15 hver dag. Du vil højst skulle gå i skole 6 timer om dagen.

Læs mere om HF på 3 år.

Fag og priser

Fagene på HF-enkeltfag på KBH SYD

Fagene følger de gymnasiale niveauer A, B og C, hvor A er det højeste. Du skal normalt have haft et fag på et underliggende niveau, før du kan vælge faget på et højereliggende niveau - altså C før B og B før A. Se listen med alle de fag KBH SYD udbyder i linket her nedenunder.

Se liste  med fag og priser på webshoppen

Karakterforbedring med HF enkeltfag

Hvis du ønsker at forbedre en eller flere karakterer, så kan du gøre det med HF-enkeltfag eller HF e-learning på KBH SYD.

Du kan gøre det i den ordinære eksamenstermin, der kommer efter, du har bestået dine eksamener. Så vil du være klar til at søge ind på drømmeuddannelsen straks derefter.

På HF enkeltfag kan du indstilles til eksamen i samme fag to gange. Hvis der i faget både er mundtlig og skriftlig prøve, behøver du ikke at gå op i begge. Du kan nøjes med at gå op i den ene prøve, vær dog opmærksom på, at på HF e-learning kan du kun gå til eksamen i samme fag én gang. Man betaler gebyr for at gå til 2. prøveforsøg.

Hør mere hos vejlederne: Kontakt skolens vejledere