HF & VUC København Syd er en IT-skole, som bruger Google For Education. 

Medbring din egen computer

Du medbringer din egen bærbar computer til undervisningen. Du kan desværre ikke nøjes med tablet/iPad/Chromebook. Medarbejderne på skolen kan vejlede og hjælpe dig, hvis du har it-problemer her på skolen, fx med at komme på nettet, installation af programmer og printeradgang. Se skolen guide hjælpe-guide her.

Du kan låne en bærbar pc på skolen, hvis du:

  • Er AVU kursist på enten G-niveau, ED forløb eller FED forløb
  • Du har minimum 2 fag på AVU.
  • Elev på AVU-basecamp

Husk, du er erstatningsansvarlig, hvis du ikke passer godt på computeren. Du skal desuden lægge et depositum på 1000 kr. ved lån af computer.

For at låne en computer, skal du kontakte din lærer.

Vi har kun få computere til udlån, derfor er det kun AVU-elever, der kan låne. Som HF-elev skal du selv medbringe en computer (også selvom du har enkelte fag på AVU)

Systemkrav og programmer

Hvis du er PC-bruger skal du som minimum have styresystemet Windows 8 installeret på din computer.
Når du starter på skolen, vil du derudover få adgang til en del programmer, som du skal bruge i undervisningen, bl.a. hele Office-Pakken. 

Læringsplatforme og E-bogsmaterialer

Du vil opleve af undervisningen foregår via enten Google Sites eller Google Classroom. Læs mere om Google For Education her.
Du vil få en introduktion til disse to læringsplatforme, når du starter på skolen. 

Vi hjælper hinanden

Vi hjælper dig med at komme i gang med din digitale læring. I klasseværelset kan du bl.a. få hjælp af dine medkursister eller spørge læreren til råds, men du vil også kunne finde videovejledninger, som du kan bruge til at forstå systemerne.