KBH SYDs it-regler og digital adfærd 

Lyd, billeder og video i undervisningen

Du er forpligtet til at kende KBH SYDs it-regler og -adfærd og at overholde dem. Du skal følge din undervisers anvisninger, fx ved brugen af PC og mobiltelefon i undervisningen. Du må ikke foretage lyd- eller billedoptagelser af kursister/elever, lærere eller øvrigt personale uden deres samtykke. Det kræver yderligere samtykke at dele optagelser.

Medbring din egen computer

Du medbringer din egen bærbar computer til undervisningen. Du kan ikke bruge mobiltelefon/tablet/iPad/Chromebook. På skolens login-guide, finder du hjælp til login.
Du kan ekstraordinært låne en bærbar pc på skolen, hvis du:
  • Er AVU kursist på enten G-niveau, ED forløb eller FED forløb
  • Du har minimum 2 fag på AVU.
Husk, du er erstatningsansvarlig, hvis du ikke passer godt på computeren. Du skal desuden lægge et depositum på 1000 kr. ved lån af computer. 
For at låne en computer, skal du kontakte din lærer.
Vi har kun få computere til udlån, derfor er det kun AVU-elever, der kan låne. Som HF-elev skal du selv medbringe en computer (også selvom du har enkelte fag på AVU). Du er personligt ansvarlig for alle materialer udlånt af KBH SYD. Ved manglende aflevering hæfter du for værdien.

Systemkrav og programmer

Hvis du er PC-bruger skal du som minimum have styresystemet Windows 8 installeret på din computer.
Når du starter på skolen, vil du derudover få adgang til en del programmer, som du skal bruge i undervisningen, bl.a. hele Office-Pakken

Læringsplatforme og E-bogsmaterialer

Du vil opleve af undervisningen foregår via enten Google Sites eller Google Classroom. Læs mere om Google For Education her.

Du vil få en introduktion til disse to læringsplatforme, når du starter på skolen.

Video og billeder af studielivet

For at vise omverdenen, kommende elever og andre interesserede hvilken skole vi er, og hvad vi laver, tager vi løbende billeder og video af nogle af skole aktiviteterne i løbet af skoleåret. Billederne og videoerne er til sociale medier, skolens hjemmeside, skolens digitale info-skærme samt skolens intranet. Det kan fx være billeder/video af:

  • en studietur/ekskursion
  • aktiviteter i klasselokalerne eller udendørs
  • idrætsdagen
  • studenterdimissionen

Vi tager naturligvis altid billeder og laver video med respekt for de afbildede eller medvirkende, både lærere og elever. Vi vil altid være tydeligt til stede, når vi tager billeder, så du er altid velkommen til at prikke os på skulderen og sige til, hvis du absolut ikke vil være på billederne. Vi fjerner altid et billede fra de digitale platforme, hvis det ønskes. Du kan altid bede KBH SYDs kommunikationsmedarbejder om at slette billedet eller videoen. Skriv til tsn@kbhsyd.dk og forklar (vis fx med et screen-dump), hvor billedet ligger. Læs mere i skolens privatlivspolitkker

Vores elever og lærere plejer at synes, det er sjovt at se sig selv som del af KBH SYDs ansigt udadtil.

Billeder til reklamer

Når vi tager billeder til reelle reklamer og sponsoreret markedsføring for KBH SYD, kan elever selv melde sig til fotografering og der kommer en professionel fotograf på besøg på skolen. Det er derfor frivilligt at melde sig til at få taget et portrætbillede eller være i portræt i en video.

Skolens studie- og ordensregler 

Læs mere regler for studieaktivitet og adfærd på skolen i skolens studie- og ordensregler