Snak med en elevmentor

På KBH SYD har vi etableret et mentorkorps - og en del af det er erfarne elever, der kender skolen, uddannelseslivet og lærerne godt. Deres job består i at støtte andre, og særligt nye, elever i deres skolegang, og derfor er elevmentorerne også en stor del af opstarten på et nyt semester.

Fordelene ved også at have elevmentorer er blandt andet: 

  • Det kan nogle gange være lettere at gå til en elev end en lærer, hvis man bakser med noget svært
  • Elevmentorerne står midt i uddannelseslivet selv, og har derfor ofte nemt ved at relatere til et problem
  • Det skaber et godt og tæt sammenhold mellem eleverne

Start en privat samtale med en elevmentor: Har du brug for en at tale med? Skriv til elevmentorerne på mailadresserne herunder.

Skriv på elevmentor-chatten: Du kan også fange elevmentorerne i deres skolechat (som er åben og synlig for alle elever på skolen). Her kan du stille spørgsmål ud til alle, som du gerne vil have at elevmentorerne svarer på:

Elevmentor-chat (du skal være logget ind med din skole-googlekonto, for at stille et spørgsmål)

Skriv til Dima

Jeg har valgt at blive mentor, fordi jeg en god ven og god lytter. Det, at vise empati, forståelse og interesse for andre, kommer nemt til mig. Som person er jeg robust, glad og har overskuddet til alle slags problemer, små som store.
-Dima
Dima
Elevmentor, Dima

Skriv til Lærke

Jeg vil gerne være elevmentor, fordi det er vigtigt for mig, at alle har det godt. Studietiden er en vigtig tid, og alle skulle gerne se tilbage på det som en dejlig tid. Jeg elsker at være noget for andre mennesker, det giver mig så meget energi.
lærke
Elevmentor, Lærke

Skriv til Casper

Jeg er her for at hjælpe, hvis du har brug for det, Så hvis der er noget, så tag fat i mig
Casper
Elevmentor, Casper