E-learning - HF

Tilmeld dig HF e-learning

HF-enkeltfag som e-learning

Du kan tage enkelte fag eller læse en hel HF som e-learning. Du kan også vælge at tage nogle fag som e-learning og andre som almindelig klasseundervisning.

HF e-learning er altså for dig, der ønsker en fleksibel skoledag, hvor du langt hed ad vejen selv kan bestemme, hvornår du laver lektier.

Hvis du vil bestå faget, skal du aflevere opgaver, og du skal tage eksamen i faget. Eksamen foregår på HF & VUC København Syd.

Det er også en rigtig god idé at møde op på skolen til lærernes planlagte værkstedsdage. Her kan du hilse på din lærer og få hjælp til og faget.

Gør som e-learningelev Simone: vær "opsøgende og opmærksom", så får du mest ud af faget. Læs Simones fem gode råd til HF e-learning her.

Læs mere om alt fra eksamen og tilmelding til læringsplatforme og SU via linket "info om e-learning"

"Jeg valgte HF e-learning af to grunde. For det første fordi jeg gerne ville arbejde ved siden af. Jeg kunne ikke overskue at skulle 100% på SU. Den anden grund er, at jeg er mega-b-menneske. Så jeg laver alle min lektier om natten. Derfor ville jeg gerne selv kunne bestemme over min tid. Det kan man netop med e-learning. " Hvordan er det egentlig at læse HF som e-learning?

Hvilke fag kan jeg læse på HF e-learning

Du kan blive optaget året rundt på disse enkeltfag og niveauer. Klik på et fag og få mere at vide (link til Undervisningsministeriets fagbeskrivelse).

Niveau A

Niveau B

Niveau C

Arabisk A Arabisk (0-B) Biologi
Dansk (0-A) Biologi (C-B) Engelsk
Matematik (B-A) Engelsk (0-B) Erhvervsøkonomi
  Fysik (C-B) Filosofi
  Historie (0-B) Fysik
  Italiensk (0-B)
Geografi
  Kemi (C-B) Kemi
  Kinesisk (0-B) Matematik
  Matematik (C-B) Psykologi
  Psykologi (C-B) Religion
  Religion (C-B) Religion
  Samfundsfag (C-B) Retorik
  Spansk  (0-B)  Samfundsfag
     

 I fysik, biologi, geografi og kemi skal du deltage i en laboratorieweekend. Læs her