HF Esport

Tilmeld dig HF esport. Dyrk din interesse og bliv en del af et stærkt fællesskab

Esport på skemaet en dag om ugen

Søger du en skole, der tager din interesse for esport og gaming seriøst? Hos os er fællesskab, målrettet træning og inspirerende undervisnings i højsædet.

Som supplement til de almene faglige mål vil den daglige undervisning også være inspireret af esport. Fx ved at du lærer at skrive spilanmeldelser og artikler, lærer at undersøge esportkultur i andre lande, laver budgetter for en organisation og planlægger events mm.

Esport-linjen er til dig, der:

  • gerne vil have en HF-uddannelse, men også....
  • gerne vil dyrke din passion inden for esport.
  • vil have en forståelse for IT og computerspil.
  • vil have indsigt i esportkulturen. 
  • ønsker en adgangsgivende 2-årig almen gymnasial uddannelse.

FAG på HF esport 

Obligatoriske fag på 2-årig HF:

Biologi: Naturvidenskabelig faggruppe
Dansk A
Engelsk B
Geografi: Naturvidenskabelig faggruppe
Historie: Kultur- og samfundsgruppe
Idræt C / Kunstnerisk fag
Kemi: Naturvidenskabelige faggruppe
Matematik C
Religion: Kultur- og samfundsgruppen
Samfundsfag: Kultur og samfundsgruppen

 Valgfag på 2-årig HF:

Musik C, Mediefag C , Design C & Idræt C

Hvor gamer vi?

En dag om ugen står for alvor i esportens tegn. Så hvad enten du har ambitioner om at blive professionel spiller, eller ønsker at udforske selve branchen, og alt hvad der foregår bag scenen, får du indsigt, viden og kompetencer med din HF esport.

Vi træner i optimale rammer i Good Games Esports Center på Frederiksberg. Her vil du være i trygge hænder hos kompetente trænere, der har stor erfaring inden for de mest kendte spil og indblik i esportmiljøet. Samtidig vil trænerne forberede dig til at deltage i turneringer.

Der er to eksterne trænere tilknyttet esport-klassen. De står for henholdsvis CS:go og League of Legends. 

Følg HF esport på Facebook og bliv en del af elevernes hverdag

Kan jeg deltage i esport-events og turneringer?

Hos KBH SYD lægger vi stor vægt på at åbne din verden og vise dig mulighederne inden for esport. Derfor inviterer skolen det første år på udflugter til store esport-events, som fx Dreamhack. En oplevelse der skal give dig erfaring, så du og dine medkursister selv kan planlægge og afholde jeres egen turnering. 

På andet år på HF esportuddannelsen tilrettelægger vi studieturen i dialog med dig og dine medkursister. Her er formålet at komme afsted til en stor esportturnering i udlandet. Derudover vil du i løbet af de to år komme på besøg på uddannelsessteder, der tilbyder videreuddannelse inden for computerspil-udvikling mm. Og du vil få inspiration til hvilket job/uddannelse, du skal søge hen imod.

Læs mere om, hvilke jobs en eSporter vil være god til i artiklen her. 

KBH SYD skal med på Copenhagen Games. Læs mere her

Sådan gik det da HF esport var på Copenhagen Games

HF esport rykker til Good Games Esports Center

HF Esport giver sammenhold og bedre læring (mød tre elever på HF Esport 2018)

ESportslinjen indtager Dreamhack! 🕹🔥 I dag er eSportere fra 1. år på Amager og Hvidovre en tur på Dreamhack! ✌🏼 Bussen kørte kl. 7 fra København,...
Stort tillykke til Hvidovre!! 🔫😎🎉 Så fik Hvidovre deres præmier for at have vundet over Amager i CS:GO i KBH SYD Dysten. Vi gav frokost og fik dem...

HF esport til DM i League of Legends

I 2018 kvalificerede en af HF esports League of Legends hold "De flyvende kromosoner" sig til DM i LoL. Skolen fulgte deres vej til DM. Se med her i:

Hvor kan jeg læse HF esport i København?

Du kan læse HF esport på begge vores afdelinger.

Hvidovreafdelingen ligger på grænsen til Valby i Hvidovre - lige ved Åmarken station. Du kan nemt komme til skolen med S-tog eller bus.

Amagerafdelingen ligger meget tæt på Tårnby Torv - tæt ved Tårnby Station. Du kan nemt komme til skolen med regionaltoget (lufthavnstoget) eller bus - (bl.a. 350S)