eSport-klassen

HF eSport: HF krydret med gaming

Er du vild med eSport og vil du have en seriøs uddannelse? Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab med træning i Good Games Esport Center og eSport-inspireret undervisning.

Som supplement til de almene faglige mål, vil den daglige undervisning også være inspireret af eSport. Fx ved at du lærer at skrive spilanmeldelser og artikler, lærer at undersøge eSportkultur i andre lande, laver budgetter for en organisation og planlægger events mm.

ESport-linjen er til dig, der:

  • gerne vil dyrke din passion inden for eSport.
  • vil have en forståelse for IT og computerspil.
  • vil have indsigt i eSports-kulturen. 
  • ønsker en adgangsgivende 2-årig almen gymnasial uddannelse.

Valgfag på HF eSport

  • Kreative valgfag på Amager: Musik C, Mediefag C & Idræt C
  • Kreative valgfag på Hvidovre: Design C, Mediefag C & Idræt C

Se alle de obligatoriske fag på HF her

ESport på skemaet en dag om ugen

Èn dag om ugen står i eSportens tegn. Så hvad enten du har ambitioner om at blive professionel spiller, eller ønsker at udforske baglandet, og alt hvad der foregår bag scenen, kan vi hjælpe dig på rette vej.

Dette sker fx i rammerne optimale rammer i Good Games Esport Center. Her vil du være i trygge hænder hos kompetente trænere, der har stor erfaring inden for de fleste spil og indblik eSport-miljøet. Samtidig vil trænerne forberede dig til at deltage i turneringer.

Der er to eksterne trænere tilknyttet eSport-klassen. De står for henholdsvis CS:go og League of Legends. 

Events og esport-turneringer

Hos KBH SYD lægger vi stor vægt på at åbne din verden og vise dig mulighederne inden for eSport. Derfor inviterer skolen det første år på udflugter til store eSport-events, som fx Dreamhack. En oplevelse der skal give dig erfaring, så du og dine medkursister selv kan planlægge og afholde jeres egen turnering. 

På andet år på HF eSport-uddannelsen tilrettelægger vi studieturen i dialog med dig og dine medkursister. Her er formålet at komme af sted til en stor esport-turnering i udlandet. Derudover vil du i løbet af de to år komme på besøg på uddannelsessteder, der tilbyder videreuddannelse inden for computerspil-udvikling mm. Og du vil få inspiration til, hvilket job/uddannelse, du skal søge hen i mod.

Læs mere om, hvilke jobs en eSport vil være god til i artiklen her. 

KBH SYD skal med på Copenhagen Games. Læs mere her

Sådan gik det da HF eSport var på Copenhagen Games

HF Esport rykker til Good Games Esport Center

Hvor læser du HF eSport i København?

Du kan læse HF-esport på begge vores afdelinger.

Hvidovreafdelingen ligger på grænsen til Valby i Hvidovre, lige ved Åmarken station. Du kan nemt komme til skolen med S-tog eller bus.

Amagerafdelingen ligger meget tæt på Tårnby Torv, tæt ved Tårnby Station. Du kan nemt komme til skolen med regionaltoget (lufthavnstoget) eller bus - (bl.a. 350S)