HF Esport & Games

Bliv del af fællesskabet på HF Esport & Games

Læs en 2-årig HF og bliv en del af Københavns bedste gaming-fællesskab! Hos os er fællesskab, målrettet træning og inspirerende undervisning i højsædet.

Som supplement til de almene faglige mål vil din daglige undervisning være inspireret af esport og gaming. Du lærer eksempelvis at skrive spilanmeldelser og artikler, analysere computerspil, lave budgetter for en organisation og planlægge events.

Esport & Games-linjen er til dig, der:

  • gerne vil have en HF-uddannelse
  • gerne vil gå i klasse sammen med andre, der elsker computerspil
  • gerne vil være en del af et stærkt fællesskab
  • gerne vil dyrke din passion for esport.
  • drømmer om en uddannelse og karriere inden for IT og computerspil.
  • vil have indsigt i esport-verdenen. 
  • ønsker en adgangsgivende 2-årig almen gymnasial uddannelse.

 

“Jeg synes, vi har et virkelig godt sammenhold. Der er ingen, der føler sig udenfor. Og det kan godt være, vi ikke allesammen spiller det samme - men vi kan snakke meget om vores interesser, og fordi man spiller sammen, så tror jeg, man knytter bånd hurtigere. Jeg er virkelig blevet gode venner med nogle fra min klasse”.

Fed træning i egne esport-lokaler!

Fra august 2020 vil KBH SYDs esport-hold kunne træne i eget lokale på Hvidovre-afdelingen. Dette giver optimale rammer og fleksibilitet for træningen. Derudover giver lokalet mulighed for også at kunne bruges som undervisningslokale - uanset om vi underviser i esportsverdenen eller i et af uddannelsens mere almene fag.

Det er også her, du møder vores kompetente coaches, der har stor erfaring inden for de mest kendte spil og et særligt indblik i esport-miljøet. Samtidig vil trænerne forberede dig på at deltage i turneringer.

Der er to eksterne trænere tilknyttet esport-klassen. De står for henholdsvis CS:go og League of Legends.

Deltag i esport-events og turneringer

Hos KBH SYD lægger vi stor vægt på at åbne din verden og vise dig mulighederne inden for esport. Derfor inviterer skolen det første år på udflugter til store esport-events, som fx Dreamhack. En oplevelse der skal give dig erfaring, så du og dine medkursister selv kan planlægge og afholde jeres egen turnering. 

På andet år på HF Esport & Games tilrettelægger vi studieturen i dialog med dig og dine medkursister. Her er formålet at komme afsted til store esport eller gaming events. Derudover vil du i løbet af de to år komme på besøg på uddannelsessteder, der tilbyder videreuddannelse inden for blandt andet computerspiludvikling.

Du vil desuden få inspiration til hvilket job/uddannelse, du skal søge hen imod.

Læs mere om, hvilke jobs en esporter vil være god til i artiklen her. 

 

Esporterne til DM i League of Legends

I 2018 kvalificerede en af HF esports League of Legends hold "De flyvende kromosoner" sig til DM i LoL. Skolen fulgte deres vej til DM. Se med her i:

Hvor kan jeg studere HF Esport & Games?

Du kan læse HF Esport & Games på KBH SYDs Hvidovre-afdeling. Den ligger i udkanten af København, på grænsen til Valby i Hvidovre. Skolebygningen ligger lige ved Åmarken station. Du kan nemt komme til skolen med S-tog eller bus. Og der er p-pladser lige ved stationen.