HF Science+

Før andet år af den 2-årige HF, skal du vælge fagpakke. Den viser henimod den karriere, du gerne vil have. En af HF fagpakkerne hedder HF Science +. 

Din naturvidenskabelige interesse viser vejen

HF Science + er en del af den 2. årige HF på KBH SYD. HF Science + er til dig, der er fagligt ambitiøs, og som ønsker at læse videre på universitetet inden for det naturvidenskabelige felt. Denne fagpakke er specielt rettet mod de lange videregående uddannelser.

Vær opmærksom på, at denne HF-fagpakke indeholder flere timer end de andre fagpakker.

HF som forberedelse til universitetet

Underviserne holder sig opdaterede på, hvad der foregår på universiteterne, så de kan levere den bedste undervisning, der vil lette din overgang fra HF-elev til universitetsstuderende mest muligt.

Høj faglighed og arbejdsmoral

På HF Science + vil du opleve at være sammen med andre elever, der har de samme interesser som dig. Det giver en fælles god arbejdsmoral og et godt læringsmiljø i klassen.

Fag på fagpakken HF Science +

  • Matematik A
  • Fysik B

Hvor kan du vælge denne fagpakke?

Du kan læse fagpakken HF Science + på både Hvidovre-afdelingen og Amager-afdelingen

Samarbejde med Roskilde UniversitetsCenter

Vi har et godt samarbejde med RUC, og du vil derfor i løbet af dine 2 1/2 år på KBH SYD besøge RUC flere gange. På den måde får du et indblik i, hvad det vil sige at læse på universitetet.

Derudover bliver du introduceret til de forskellige fakulteter, så du bliver mere afklaret i dit videre valg af uddannelse.

Udover RUC vil vi også besøge andre universiteter i forbindelse med foredrag og eventuelle ture.