Fagpakke: HF Lærer

Før du starter på andet år af den 2-årige HF, skal du vælge en fagpakke. Den viser henimod den karriere, du gerne vil have. En af HF fagpakkerne hedder HF Lærer. Læs mere om den 2-årige HF her

Vil du være lærer? 

Så er det en god idé, at læse en HF. Så er du hurtigt på vej mod dit mål.

Vælg fagpakken HF Lærer. Den er en del af den 2. årige HF på KBH SYD. I tæt samarbejde med UCC og Metropol skræddersyr vi en fagpakke til dig, der forbinder teori og praksis. Det vil sige, at du får afprøvet den viden, du får i din HF-uddannelse, i praksis. Fagpakken HF Lærer klæder dig godt på til videre uddannelse på lærerseminariet.

Fag på HF Lærer

På fagpakken HF lærer skal du enten vælge et højere niveau af de obligatoriske fag eller nye fag. Fx:

  • Fagpakkefag 1: Matematik B
  • Fagpakkefag 2: Psykologi C

Få afprøvet, hvordan det er at være lærer

Case-orienteret undervisning med afsæt i virkeligheden

I løbet af uddannelsen kommer du til at arbejde med kulturelle og sociale udfordringer, som karakteriserer det senmoderne liv. De fagfaglige opgaver tager ofte udgangspunkt i virkelighedsnære og aktuelle cases og problemstillinger, som klassen skal løse i fællesskab.

Hvor teori og praksis mødes

Du vil fx. blive undervist af lærerstuderende - og du får derudover mulighed for at følge de studerende på UCC, hvor du løbende får styrket dine refleksioner i forhold til dine drømme og visioner som lærer.

Fagpakken HF Lærer samarbejde med: