Fagpakke: HF Business & Games

Før du starter på andet år af den 2-årige HF, skal du vælge en fagpakke. Den viser henimod den karriere, du gerne vil have. En af HF fagpakkerne hedder HF Business & Games. Læs mere om den 2-årig HF her

Fagpakken HF Business & Games er fx til dig, som er interesseret i computerspil og esport og som drømmer om en karriere, hvor du enten skal bruge engelsk som arbejdssprog eller arbejde med medier og markedsføring. Det er kompetencer der i den grad er nyttige, hvis du gerne vil arbejde i gaming-industrien. Business og Games er også et godt valg til dig, der har taget HF-linjerne Medie (tidligere SoMe), Design eller Classic.

Viden om virksomheder og markedsføring

På fagpakken HF Business & Games vil du blandt få en del viden om virksomheder og markedsføring. Du får indsigt i en virksomheds opbygning, og i hvordan en virksomhed spiller sammen med omverdenen, og selvfølgelig hvordan gaming-industrien er bygget op. Du vil også lære om branche- og markedsforhold, økonomi, organisation og strategi.

Forstå medier og lær at redigere

Hvis du vælger mediefag B (som tilbydes på Business & Games på Amager-afdelingen) vil du blandt andet få undervisning i principper og teknik i forbindelse med optagelse og redigering. Du lærer også at gøre rede for forskellige dramaturgiske modeller og fortælleforhold samt bruge forskellige analysemetoder. Det er nyttige kompetencer, hvis du drømmer om at udvikle computerspil eller gerne vil arbejde som kommentator, eller for dig, der drømmer om at arbejde med film og medier – fx som tv-tilrettelægger eller medialog.

Hvad vil du bagefter?

Fagpakken er et godt valg til dig, der gerne vil have en karriere bag skærmen i den digitale verden. Det kan eksempelvis være, at du drømmer om at arbejde med esport, computerspilsudvikling, design eller medialogy?

Fagpakken HF Digital & Games passer godt til dig, der er startet på HF-linjen HF Medie (tidligere HF SoMe), HF Esport, HF Design eller HF Classic - eller til dig, som bare lever og ånder for den digitale verden.

Fag på HF Business & Games

På HF Business & Games skal du enten vælge et højere niveau af de obligatoriske fag eller nye fag.

 • Fagpakke-fag på Amager-afdelingen:
  Mediefag B og Erhvervsøkonomi C
  Matematik B og Erhvervsøkonomi C
  Samfundsfag B og Erhvervsøkonomi C


 • Fagpakke-fag på Hvidovre-afdelingen:
  Matematik B og Erhvervsøkonomi C
  Samfundsfag B og Erhvervsøkonomi C

HF Business & Games gør dig uddannelsesklar

Med HF Business & Games er du godt på vej til at komme ind på et hav af videregående uddannelser, hvor du kan bruge din interesse og evner for engelsk og it - og din viden om business. Fx kan du med fagpakken her læse til datamatiker, designteknolog, grafisk fortæller, autoteknolog, animator eller e-designer.

Med et 1/2 år på enkeltfag efter din HF, kan du også komme ind på universitet og fx læse Medialogy på AAU eller Digital Design og Interaktive teknologier på ITU. Læs mere på Adgangskortet