Sociale Medier & Digital Kommunikation-klassen

HF med fokus på det digitale liv

På Sociale Medier & Digital kommunikation tilbyder vi dig en er en 2-årig almen gymnasial HF-uddannelse, der giver dig en helt ny indsigt i den digitale hverdag, du er en del af. Hvor dine venner blot er brugere af de digitale medier, så bliver du ekspert.

SoMe i undervisningen

Sociale Medier & Digital kommunikation kommer til at gennemsyre stort set alle fag. Du får alle de obligatoriske fag, men fagene bliver tonet, så du bliver kørt i stilling til et fremtidigt job i den digitale mediebranche. Du vil også lære at håndtere etiske spørgsmål omkring anvendelsen af de digitale medier og få nyttige analyseredskaber, så du kan se sociale medier og digital kommunikaiton med et kritisk blik.

Arbejd blandt andet med:

  • Blogging
  • Online video
  • Design af hjemmesider
  • Produktion til nettet
  • SoMe
  • NetworkIQ

Vær med på beatet

Vi er med på beatet, når det kommer til SoMe og digital kommunikation - og derfor vil der være stor variation i undervisningen. Afleveringsformerne vil fx skifte afhængigt af emnerne, og du vil stifte bekendskab med en del forskellige sociale medier og digitale kommunikationsredskaber. Du vil også komme på ture ud af huset. Og klassen vil imellem få besøg af eksperter og gæsteundervisere.

Er du altid online? Så er HF i SoMe måske noget for dig?

Stor fordel i alle jobs

Din specialviden om digital kommunikation vil også være anvendelig for dig, som ikke nødvendigvis skal arbejde inden for området. Det er en stor fordel i alle jobs at kunne bruge de digitale medier professionelt.