På HF Classic får du en fuld HF-eksamen på to år. En almen gymnasial uddannelse, der giver adgang til korte, mellemlange og lange videregående uddannelser. 

Den 2-årige HF er en gratis almen gymnasial ungdomsuddannelse, der giver adgang til korte, mellemlange og lange videregående uddannelser. Du går i en klasse på 1. år og en klasse på 2. år, hvert år er der et fast tilknyttet lærerteam og en studievejleder.

Du kommer måske direkte fra 9. eller 10. klasse.

Men den 2-årige HF er også det rigtige valg, hvis du har været væk fra skolesystemet i en periode, måske nogle år. Du har fx arbejdet, stiftet familie, rejst eller prøvet kræfter med en anden ungdomsuddannelse. 

De fleste kursister på den 2-årige HF er unge voksne, der ikke er gået den direkte vej gennem uddannelsessystemet, og du vil derfor møde mange forskellige mennesker med meget forskellige baggrunde, drømme og erfaringer.

Gennem dine år på KBH SYD bliver du klar til din videregående uddannelse eller godt rustet til et job. Vi vil lægge vægt på at du bliver introduceret for muligheder for videre uddannelse og videre karriere gennem undervisning, studieture og besøg.

Vi samarbejder med forskellige videregående uddannelser. Du træner også de studiekompetencer og arbejdsformer, du skal bruge i dit videre uddannelsesforløb.

Undervejs i din uddannelse vil du få tilbudt workshops og individuelle samtaler om din faglige udvikling og arbejdet med at nå dine mål.