Skate'n Study-klasse

Skate og skole

På Skate'n Study giver vi dig mulighed for at tage en en 2-årig almen gymnasial uddannelse, uden at du skal lade din største interesse blive derhjemme. Vi tager din passion for skateboarding alvorligt. Samtidig giver vi dig mulighed for, at udvikle dig uddannelsesmæssigt og menneskeligt. 

Daglig skate og udflugter

Vi tager ud til København og omegns bedste skateparks og streetspots. Når vejret driller, har vi sikret os tag over hovedet i Copenhagen Skatepark.

Du vil derfor dagligt få mulighed for at skate med de andre dygtige skatere på holdet.

Som en del af uddannelsen, er der planlagt forskellige aktiviteter ud af huset. Det kan være kortere ture til Malmø, eller længere studieture til fx. Klitmøller og Barcelona. Du skal forvente, at der vil være en begrænset udgift til ture i ind- og udland. F.eks. Sverige, Klitmøller og Barcelona.

Det faglige er stadig vigtigt

Vi forventer, at du tager din skole seriøst – møder til tiden, laver lektier og engagerer dig i undervisningen. Du skal udover at blive bedre til at stå på skateboard også udvikle dig fagligt. 

På Skate’n Study får du en fuld HF på to år – uden at der timemæssigt eller fagligt bliver gået på kompromis.  

De næste måneder kører 8A-busserne gennem hele København med reklamen her for vores helt unikke HF Skate-linje :) Hvis du ser en bus, så tag lige et b...