Fagpakke: Uni

En HF-linje for den ambitiøse

HF Uni er en almen 2-årig gymnasieuddannelse for dig, der er faglig ambitiøs og ønsker at læse videre på universitetet. Linjen er specielt rettet mod de lange videregående uddannelser. Vær dog opmærksom på, at denne linje indeholder flere timer end de andre linjer.

Forberedelse til universitetet

Underviserne holder sig opdaterede på, hvad der foregår på universiteterne, så de kan levere den bedste undervisning, der vil lette din overgang fra HF-elev til universitets-studerende mest muligt.

På et besøg på RUC fik jeg indblik i en masse forskellige viden inden for; miljøbiologi,
den matematiske blandet med den kemiske læring.
- Nynne, 2. årselev på Uni-linjen

Samarbejde med Roskilde UniversitetsCenter

Vi har et godt samarbejde med RUC, og du vil derfor i løbet af dine 2 år på KBH SYD besøge RUC flere gange. På den måde får du et indblik i, hvad det vil sige at læse på universitetet.

Derudover bliver du introduceret til de forskellige fakulteter, så du bliver mere afklaret i dit videre valg af uddannelse.

Udover RUC vil vi også besøge andre universiteter i forbindelse med foredrag og eventuelle ture.

Høj faglighed og arbejdsmoral

På HF Uni vil du opleve at være sammen med andre elever, der har de samme drømme om at komme på universitetet som dig. Det giver en fælles god arbejdsmoral og et godt læringsmiljø i klassen.

Vores forventninger til dig er, at du altid har din pc med i skole, og at du holder dig opdateret på skolens platforme og fagenes google-sites. Derudover forventer vi, at du kommer forberedt til undervisningen og deltager aktivt både, når der arbejdes i grupper, og når du arbejder selvstændigt.