Fagpakke: Business

Ung med iværksætterdrømme?

HF Business er til dig, der drømmer om egen virksomhed. Eller dig, der drømmer om at blive konsulent. På denne 2-årige almene gymnasie-uddannelse arbejder vi caseorienteret og udvikler din branche-og forretningsforståelse. Det klæder dig på til en videregående uddannelse, eller til hvis du vil ud og prøve kræfter med din egen forretningsidé.

Virksomhedsforståelse

HF Business er et tilbud til dig, der er nysgerrig efter, hvordan man starter og driver en virksomhed. Linjen har bl.a. fagene erhvervsøkonomi og mediefag - og de almindelige HF-fag er desuden vinklet efter at øge din forretningsforståelse.

 

Virksomhedsbesøg er en del af undervisningen

Som del af undervisningen, kommer du på virksomhedsbesøg - og får besøg fra virksomhedsledere, der vil fortælle om deres konkrete erfaringer.

Den opbakning og de redskaber, vi har fået har i den grad hjulpet os. Vi ville aldrig have turdet at starte vores eget, hvis ikke vi havde været med i projektet. Jeg er aldrig gået så langt med en idé før nu.
- Gbandi Bougonou, opstarter

Markedsføring og strategi, innovation og ledelse

I et samspil mellem flere fag vil du i løbet af studietiden få mulighed for at prøve kræfter med diverse problematikker inden for markedsføring, strategi, finansiering, innovation og ledelse. Undervisningen i erhvervsøkonomi er i høj grad case-baseret, og du vil kunne præge indholdet med dine egne forretningsideer.

Kursisterne får mulighed for at prøve deres idéer af ude i den rigtige verden. Og det betyder, at de lærer at turde tage springet ud i noget nyt. Det giver rigtig mange succesoplevelser.
- Sofie, lærer på KBH SYD